Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΣΟΚ στην Κόρινθο: Του έκαναν νεκροψία και βρήκαν μέσα του ένα ιατρικό εργαλείο

- Advertisement -

Πραγματικά σοκάρει η είδηση. Ο χειρουργός ξέχασε μέσα στον ασθενή το ιατρικό εργαλείο!

Ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, πριν περίπου δύο μήνες, χειρουργήθηκε στη χολή του στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο άνδρας παρουσίασε υψηλό πυρετό μετά από λίγες μέρες και εν τέλει πέθανε από σηψαιμία. Διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή κατά την οποία βρέθηκε μέσα στο σώμα του ένα μικρό χειρουργικό εργαλείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι οικείοι του εκλιπόντα, κινήθηκαν δικαστικά και διατάχθηκε ΕΔΕ. Ο χειρουργός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Χ@ρα

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε την άσπρη ποδιά του ιατρού, γιατί πάνω από όλα η ιατρική είναι λειτούργημα και σώζει ζωές. Αυτό που έγινε είναι ανεπίτρεπτο. Συνάνθρωπός μας έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω χήρα και ορφανά λόγω ιατρικού λάθους. Καμιά βουλγαρία θα πήρε το πτυχίο ιατρικής αυτός ή ρουμανία ή νιούπορτ ή αλβανία.

  2. Με αφορμή το σχόλιο του 0721 να γράψω μια παρατήρηση μου !!Εδω και χρόνια στην ωραία μας την πατρίδα και όχι σε Βουλγαρία Ρουμανία Αλβανία και το Νιουπορτ που δεν είναι χώρα αλλά πόλη ,βλεπουμε περιστατικά βίας περιστατικά κακοποίησης γυναικών ,παιδιών ,ακόμα και στα ζωάκια ,σκοτωμούς κλπ κλπ !Αυτο δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα ψυχολογικό στον κόσμο ,σίγουρα κακιά ,μίσος που τους οδηγουν σε αυτά που κάνουν !!Ακομα και από μικρά παιδάκια βλέπεις περιστατικά βίας ,μπουλιγκ στα σχόλια κλπ κλπ !!Αυτο επίσης το παρατηρώ και στο αγαπητό μου μπλογκ !Ατομα με διαταραχές ,ψυχολογικά προβλήματα ,σίγουρα κακιά φθόνο ζήλεια ισως !!Αν με το να με έχουν στην μπούκα και να μου γράφουν διαφορά τους εκτονώνει να συνεχίσουν να το κάνουν από το να βαρανε τις γυναίκες του και να κακοποιούν τα ζωάκια !!Να τους βοηθήσω οσο μπορώ ανθρώπινο είναι αυτο !!Ελπιζω σε δημοσίευση αλλά δυστυχως δεν θα το λάβουν υπόψη τους άτομα σαν τον 0721 αγαπητή μου Χαρά

  3. Τα λόγια είναι περιττά..ντροπή…και αίσχος..Να απευθυνομαστε σε επιστήμονα γιατρό να μας σώσει από το θάνατο και αυτός να μας οδηγεί εκεί..
    Λυπάμαι πολύ…κρίμα για τον άνθρωπο αλλά και για τα οικεία πρόσωπα του αποθανόντα..
    Όχι μόνο αργία..αλλά και φυλακή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog