Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα εν δήμω Κορινθίων (Παραπολιτική στήλη 8-4-2024)

- Advertisement -

Όσα δε βλέπουν οι κάμερες, όσα δε γράφονται!

Καλά κρατούν οι διαγωνισμοί! Το έργο του αγωγού Ασσου-Λεχαίου-Βόχας, έχει δύο διαγωνιζόμενες εταιρείες. Η μια δεν προκρίνεται. Οι προσφορές δεν έχουν ανοιχθεί, λένε. Εχει ενδιαφέρον να δούμε την έκπτωση για το έργο των 50.000.000 ευρώ! Γι΄αυτό λοιπόν καλό είναι να συμμετέχουν αρκετές εταιρείες, μην  μένουμε με μια στο τέλος! Με πολύ χαμηλές εκπτώσεις ή μηδενικές εκπτώσεις!

Ωραίο πάρτυ διοργανώθηκε και όλη η αστική τάξη της Κορίνθου ήταν εκεί. Ο δήμαρχος βεβαίως έδωσε το παρών και άλλοι εκλεχτοί προσκεκλημμένοι! Τραγούδησε ο γνωστός Πασχάλης, αειθαλής και όχι μόνο, παρά τα 77 χρόνια του! Οσο για το διοργανωτή-οικοδεσπότη, η ώρα η καλή! 

Δύο έργα ζήτησε αντιδήμαρχος αλλά δεν του έγινε η χάρη, μας είπε ένα πουλάκι! Κόβονται από Αθήνα!

Εχει θυμώσει ο Θύμιος παιδιά!(όχι ο δημοσιογράφος). Το νου σας! 

Οτι είναι ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Σταυρέλης δεν το έκρυψε ποτέ μετεκλογικά! Προεκλογικά βέβαια, ήταν με όλους! ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ! Ο Γιάννης Μανιάτης, υποψήφιος για τις ευρωεκλογές, έκανε ένα πέρασμα από το δημαρχείο!

Του δικηγόρου σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, αφού οι αμοιβές των πληρεξουσίων καλά κρατούν στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

Ενα πρακτικό κυκλοφόρησε, μετά είπαν ότι δεν είναι έτσι, μετά ότι δεν έχει γραφτεί, μετά κάποιοι δεν ήταν παρόντες, μένει να δούμε τι θα βγει στο φως! Το πρακτικό με τους παρόντες υπάρχει….!

Σαν απάντηση στο δήμαρχο Κορινθίων, φάνηκε η ανακοίνωση του Χρίστου Δήμα για την υπογειοποίηση των δικτύων του ΔΕΔΔΗΕ. Λογικό ντε, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για αυτό το έργο ο Υφυπουργός.

Επιχειρηματίας που ανακατεύεται με πολλά και σε πολλούς χώρους με πολλά αντικείμενα, τώρα θέλει και τον ΠΑΣ! 

Αντιθέτως ένα πουλάκι μας είπε ότι ο Αλέξης θέλει να πάρει ομάδα όμορου δήμου!

Συνέντευξη έκανε πάλι ο Τάσος Μποζίκης και πάλι έβγαλε τον καημό του για το Νανόπουλο. Βρε Τάσο μας, ο Νανόπουλος κρίθηκε! Κάντε τα εσείς καλύτερα, ευκαιρία είναι! Τι θυμάσαι, περσινά ξινά σταφύλια;

Χαιρετίσματα στον ποιητή είπαμε; Δεν είπαμε! Χαιρετίσματα λοιπόν ποιητή μας!

@Οι shark-αστικοί

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετσι κάνει και ο Αντρικος εδώ στο μπλογκ !Παραπολιτικα σχόλια που δεν προλαβαίνει το loutrakiblog!Και τοπικά νέα οσο μπορώ να ξέρω από τόσο μεγάλη απόσταση Λουτρακι -Νιουπορτ ,αθλητικά νέα ,παρά κάμερες ,προγνωστικά ,lifestyle ,παράξενα και πολλά αλλά !Οσο δεν αρπάζομαι με τους γραφικους του μπλογκ !!Τωρα ποιητής δεν είμαι 😁😁Λοιπον σήμερα θα πω κάτι για την τεχνική νοημοσύνη !!Το ακούμε συνέχεια την τεχνική νοημοσύνη και θέλω να πιστευω ότι θα το ξέρετε να μην κάνω ανάλυση !!Η τεχνική νοημοσύνη λέει ότι το Τζαμπιον λιγκ φέτος θα το πάρει η Μπαρτσα !!Εδω σε θέλω κάβουρα !!Για να το λέει η νοημοσύνη η τεχνική ωφειλουμε να το λάβουμε υπόψη μας !Τωρα να το βάλουν το κόλπο αυτο να μας πει και ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα φέτος να μην περιμένουμε τον Μάιο αφού η νοημοσύνη θα μας πει 100% 😁😁Αυτά τα παραπολιτικά για σημερις αγαπητή μας Χαρά 😜🤠

  2. Τεχνητή νοημοσύνη λέγεται. Βρε τί άνθρωπος είν’ αυτός, για Όνομα της Παναγίας?! Αλλά αν του πούμε κλατι, θα πει πως τον υπονομεύουμε και του κάνουμε επίθεση.

  3. Aυτά τα μικρά, γουστόζικα νέα/κουτσομπολιά αποτελούν το αλατοπίπερο του μπλογκ. Mην την ψάχνεις εσύ πάντως 20.28, γιατί δεν βγάζεις άκρη. Ο ανθρωπάκος αυτός, μιλάμε, χρειάζεται “τεχνική” επανεκκίνηση του βίου του για να γινει human, if he was any time, όπως λέμε κι εμείς του αγγλόφωνου εξωτερικού.

  4. Εσυ τι άνθρωπος εισε που ψάχνεις τα ορθογραφικά λαθάκια και τις τελιες και τα κοματα που γράφω εγώ !!Να μην μου λες να μην σου απαντάω !!Την επίθεση την κανείς εσυ !Εσυ χρειαζεσε και τεχνική και τεχνητή νοημοσύνη να δούμε το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί στην ζωή σου !!Παμε τώρα στα αθλητικά !!Τελικα η νοημοσύνη κάνει καλή δουλειά παντως η τεχνική για το τόπι τεχνητή για τα αλλά !Ειπε ότι το Τσουλου φέτος θα το πάρει η Μπαρτσα και όπως ειδαμε πήγε στο Παρίσι για γαλλικό καφέ και έριξε 3αρα χαλαρά στην Παρί !!Αντε γεια μας μας έφτιαξε την μέρα πάλι ο γραφικός ρεμπεσκές του μπλογκ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog