Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι :«Έφυγε» ο Αλέξης Μπιτζίνης

Το παλιό σέντερ μπακ της μεγάλης ομάδος του Ολυμπιακού Λουτρακίου των δεκαετιών '70 και '80 o Aλέξης Μπιτζίνης, αποχαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο και ταξίδεψε για την γωνιά των αγγέλων.

- Advertisement -

Η εξόδιος ακολουθία έγινε χθες στις 5μμ στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ιωάννου στο Λουτράκι και πλήθος κόσμου παραβρέθηκε για να τον αποχαιρετήσει.

Οι παλιοί του συμπαίκτες έβαλαν μαζί του μία φανέλα του Λουτρακίου και ήταν όλοι αρκετά συγκινημένοι καθώς πέρα από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ο Αλέξης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Χαρακτηριστικό ήταν το ποστ που του «αφιέρωσε» ο παλιός του συμπαίκτης Παρασκευάς Δαρκαδάκης.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλό το αφιέρωμα του φίλου μου του Παρασκευα για τον Αλέξη !!Εγραψα σε άλλο μου σχόλιο για την εύθυμη ανάμνηση που ειχα από τον Αλέξη που έφαγε σχεδόν όλες τις σούπες στο τραπέζι της ομάδας ,την προσωπική φιλια που είχαμε οταν πηγαίναμε στα αμπέλια του πατέρα του και του παππού μου !!Ειχαμε βρεθεί και μια φορά αντιπαλοι σε ένα φιλικό αγώνα νομίζω ήταν τοτε που έπαιξε στον ΑΟΛ για λίγο !!Δεν υπηρχε περίπτωση φυσικα να πάρω κεφάλια από τον Αλέξη γιατί τότε αγωνιζόμουν Σέντερ φορ στα Αστέρια !!Καλο ταξίδι Αλέξη

  2. Και μια και μιλάς για τις σούπες στη Ρόδο Ανδρέα να πώ ότι ο αδερφός Αλέξης έτρωγε πολύ.
    Όταν είμαστε γηπεδούχοι αποσυρομασταν τα Σάββατα στο ΠΑΠΠΑΣ η στο ΠΕΥΚΑΚΙ.
    Αν και τρώγαμε νωρίς το γεύμα γύρω στις 11,30,τού Αλέξη τού είχαν με την καρδιά και την αγάπη τους οι μάγειροι έτοιμη μια σπέσιαλ μακαρονάδα με τυρί, χωρίς σάλτσα μισή ώρα νωρίτερα.
    Καλό Παράδεισο Αλέξη μας αγαπημένε.

  3. Ως σέντερ μπακ, η άμυνα ήταν γρανίτης και δεν περνούσε τίποτα όσο ήταν φουλ φορμαρισμένος. Έτσι ήταν και στη ζωή. Δεν άφηνε λύπες, πίκρες και στεναχώριες να τον περάσουν και να τον καταβάλουν. Όλα τα αντιμετώπιζε στοϊκά. Πάντα με το χαμόγελο ήταν, πάντα αυθόρμητος και ρομαντικός λάτρης του καλού, αγνού ποδοσφαίρου. Ο Αλέξης αγαπούσε τη ζωή και ήξερε να τη ζει. Αρχοντικός άνθρωπος με χαρακτήρα μεγαλείο. Τον ζήσαμε τον Αλέξη, αλλά δεν τον χορτάσαμε όσο θα θέλαμε. Κρίμα να τον πιάνουν τώρα στο στόμα τους ρεμπεσκέδες. Μακάρι να έμενε περισσότερο κοντά μας. Αλέξη καλό παράδεισο. Εσύ τουλάχιστον πέτυχες στον βίο σου, εσύ την κέρδισες τη ζωή. Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου. Θα μας μείνεις αλυσμόνητος!

  4. Να χαιρετήσω τον φίλο μου τον Παρη για τις πληροφορίες που εδωσε για τον Αλέξη !!Γνωριζα όπως είπα τον Αλέξη και εκτός αγωνιστικών χωρων από μικρή ηλικία στα αμπέλια του πατέρα του και του παππού Αντρέα !!Να πω και ένα γεια στον 1635 για τα καλά λόγια για τον Αλέξη

  5. Για ακόμα μια φορά δεν σεβάστηκες την μνήμη κάποιου που έφυγε από κοντά μας !Τι άνθρωπος εισε Τελικα που γράφεις για εμάς τους ρεμπεσκέδες !!Ποτε θα κόψεις αυτή την κακή συνήθεια ??Πρεπει να ντρεπεσε και μην απαντήσεις γιατί εγώ σεβομαι τους νεκρούς και θα πω για τον καθένα τα καλά του και ιστορίες που γνωρίζω και δεν θα κάνω ουτε παρατηρήσεις ουτε υποδείξεις και υπονοούμενα και χαρακτηρισμούς !!Να περάσει Χαρά

  6. Ο Αλέξης υπήρξε ένας γλυκύτατος άνθρωπος που είχε κερδίσει την συμπάθεια και τον θαυμασμό των πάντων με τον απαράμηλο χαρακτήρα του. Πάντα τύπος και υπογραμμός. Πάντα αδέκαστος και σοβαρός. Πάντα ειλικρινής και ευθύς. Ο Θεός να τον αναπαύσει. Βρε τί γίνεται εδώ? καλό κι αυτό! Από την μια επαινεί ο άλλος τον 16:35 για τα καλά του λόγια για τον Αλέξη κι από την άλλη τον κατηγορεί για λόγους που μόνον εκείνος ξέρει! Υπάρχει σοβαρότητα? Αν όχι, υπάρχει ψυχική υγεία? Άσε βρε τον άνθρωπο να αναπαυθεί εν ειρήνη, Θεός συγχωρέσ’ τον.

  7. Ρε εσυ 1116 σου πέφτει κανείς λόγος να πεταγεσε στο τι λέω εγώ η ο 1635 η ο καθένας ??Στο ξαναλεω σου πέφτει λόγο ??απαντησα ειρωνικά στον 1635 για τα καλά του λόγια !Και μετά του τα έχωσα !!Ψυχικη υγεία έχω κανονική αλλά με μερικούς εδώ μέσα έχω διαταραχές ,γιατί προσπαθω να συνεννοηθώ με ψυχοπαθείς !Τωρα ο 1116 με τον 1635 μοιάζουν λιγάκι τα γραφόμενα σας αλλά που να βγάλω άκρη με εσάς !Στο λέω και εσένα κρατά τα υπονοούμενα και τις διαπιστώσεις για την υγεία κάποιου για πάρτη σου !!Εσυ και ο άλλος δεν αφημένε τον Αλέξη να αναπαυθεί !Εσεις βάλατε στην κουβέντα για τον συχωρεμενο τον Αλέξη αλλά πράγματα και ταταληγουμε να μαλώνουμε !Και δεν το κάνετε πρώτη φορά !Και με τον Αρχοντη και με πολλούς άλλους Λουτρακιωτες που έφυγαν από την ζωή !!Επειδη σχολίασα εγώ !!Παρακαλω να περάσει Χαρά αν είναι δυνατόν να την πληρώνω συνέχεια εγώ με τα σχόλια !

  8. Ασφαλώς και μου πέφτει λόγος. Το μπλογκ είναι για όλους και το θέμα του να προσβάλεις κεκοιμημένους δεν είναι προσωπικό, αλλά κοινωνικό. Τις διαφορές σου αλλού, όχι σε αναρτήσεις απωλείας συνανθρώπων μας. Μια με τον Αρχόντη, δυο με τον γιατρό, τρία τώρα με τον προσφάτως συγχωρεμένο τον Μπιτζίνη. Μην μου απαντήσεις, δεν επιθυμώ συνδιάλεξη μαζί σου. Μακρυά από εμένα.

  9. Εγώ δεν προσβάλω και δεν αφήνω υπονοούμενα και γράφω για «ρεμπεσκέδες «σε απώλειες συνανθρώπων μας !!Να ζητήσεις τον λόγο από αυτούς αν και πιστευω εισε το ίδιο άτομο !!Ουτε εγώ επιθυμώ συνδιάλεξη με άτομα σαν του λόγου σου κύριε Ανώνυμε !!Διαφορες δεν έχω με κανεναν επώνυμο !Τωρα ανωνυμα μπορείς να τα λες και να τα γράφεις και εσυ και όλοι !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog