Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επιμελητήριο Κορινθίας – Σεμινάριο για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και πραγματοποίηση συναντήσεων με υποψήφιους ευρωβουλευτές

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος της ψηφιακής κάρτας εργασίας η οποία επηρεάζει τη λειτουργία των επιχειρήσεων.

- Advertisement -

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή 08.04.2024 για το Επιμελητήριο Κορινθίας με πλήθος εκδηλώσεων και συναντήσεων.

Χθες είχαμε την τιμή να συναντήσουμε τον ευρωβουλευτή κ. Κυμπουρόπουλο και τους υποψηφίους ευρωβουλευτές κ. Δημόπουλο και κ. Καρανικόλα, για μια συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες και τις προκλήσεις των επιχειρήσεων στην Κορινθία.

Η παρουσία τους ήταν ενδεικτική της δέσμευσής τους για την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την προαγωγή των συμφερόντων μας στην Ευρώπη.

«Οι ευρωεκλογές είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμάς να καθορίσουμε το μέλλον της Ευρώπης και της επιχειρηματικής μας κοινότητας. Η συμμετοχή μας με την ψήφο μας είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλίσουμε ότι οι φωνές μας ακούγονται και οι ανάγκες μας λαμβάνονται υπόψη στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ανέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας κος Παναγιώτης Λουζιώτης κατά την επίσκεψη τους.

Παράλληλα πλήθος κόσμου παρακολούθησε το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίας.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος της ψηφιακής κάρτας εργασίας η οποία επηρεάζει τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Οι ομιλητές μετά τις παρουσιάσεις τους απάντησαν και στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου Και Επιχειρηματικότητας, την ΟΕΒΕ Κορινθίας, τον Σύλλογο Οικονομολόγων – Λογιστών Ν. Κορινθίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Κορίνθου, τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου «Ο Ερμής», τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκάστρου «Ο Ερμής» και τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Βραχατίου.

Τέλος, με επιτυχία συνεχίστηκαν και τα σεμινάρια για την εστίαση από τον Σεφ Κωνσταντίνο Βασάλο με συμμετοχής πολλών επαγγελματιών του χώρου και ολοκληρώνονται σήμερα στις 9.4.2024.

Συνεχίζουμε δυναμικά τον διάλογο και τις ενέργειες μας προς όφελος της Κορινθιακής επιχειρηματικότητας. Οι συναντήσεις με υποψηφίους ευρωβουλευτές αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για να εκφράσουμε τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μας. Παράλληλα, οι εκδηλώσεις και τα σεμινάρια που διοργανώνουμε επιδιώκουν την ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των επιχειρηματιών μας, προσφέροντας νέες ιδέες και πρακτικές λύσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Με αφοσίωση συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ευημερία και την ανάπτυξη της Κορινθιακής επιχειρηματικότητας, προωθώντας την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και την αειφορία.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog