Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΣ Κόρινθος κυπελλούχος Κορινθίας !Επικράτησε του Τενεάτη Αθικίων με 2-0

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

- Advertisement -

Ο ΠΑΣ Κόρινθος είναι ο μεγάλος νικητής του κυπέλλου 2023/24 . Η ομάδα μας έκαμψε την αντίσταση του μαχητικότατου Τενεάτη Αθικίων και κατέκτησε το κύπελλο.


Και τα 2 γκολ για τον ΠΑΣ πέτυχε ο Lalkovic με σουτ στο 20′ και στο 31′.
Η ομάδα μας έχασε κάποιες ακόμα ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.
Ο Τενεάτης έμεινε με 10 παίκτες στο 75′ μετά την αποβολή του τερματοφύλακα του Καλογερή.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν:
1 ΔΙΑΣΣΙΝΟΣ
2 ΧΑΤΖΗΣ
4 ΚΑΛΟΥΣΗΣ / ΖΕΙΜΠΕΚΗΣ 60’
5 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
7 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
10 LALKOVIC
11 ΠΑΠΟΥΛΗΣ
14 ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ / ΚΟΥΙΜΕΛΗΣ 70’
17 ΓΚΙΚΑ
18 ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ 70’
19 ROJANO/ ΤΣΕΛΙΟΣ 75’


Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Τενεάτη για την σημερινή του εμφάνιση και την πορεία του μέχρι τον τελικό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σήμερα.
Στηρίζουμε το όνειρο !

Η Ανακοίνωση του Τενεατη για τον τελικό

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στον τελικό κυπέλλου Κορινθίας και ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ.

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και η αντίπαλη ομάδα κατάκτησε πανάξια το τρόπαιο.

Τους αξίζουν τα συγχαρητήριά μας και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 να αγωνίζεται στη Super League 2.

Περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν στους “καθαρά” ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του ΤΕΝΕΑΤΗ που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι παίκτες μας το πάλεψαν, έδωσαν και την ψυχή τους, προσπάθησαν πολύ και ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Αξίζουν μόνο τον σεβασμό και τα μπράβο όλων μας.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την πολυπληθή παρουσία τους στο Στάδιο Κορίνθου.

Μας ακολουθούν παντού και πάντα.

VAMOS ΤΕΝΕΑΤΗΣ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mπράβο ρε ΠΑΣ, είσαι μεγαλείο, πιστεύουμε σε σένα, η δουλειά φέρνει κσρπούς, διότι όποιος βαριέται να ζημώσει, 10 μέρες κοσκινίζει. Ο προπονητής εδώ ζημώνει κάθε αντίπαλο του ΠΑΣ ως το κύπελλο. Τη σκυτάλη παίρνει τώρα ο οσφπ. Εύχομαι να καθαρίσει το παιχνίδι από το εξοχικό και το δεύτερο ματς να’ναι περίπατος αναψυχής.

  2. Καλησπερα στον μικρό μας φίλο και ευχαριστούμε για τις ευχές του για τον Ολυμπιακό !!Ευχη είναι να καθαρίσει και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ από σήμερα τα ματσάκια !!Οσο αφορά τον Ολυμπιακό εξωχικο έχει την Ινσταμπούλ και ο Μασουρας τους είχε βάλει 2 μπαλάκια και ένα ο Τικινιο !!Ομαδα του Εντοραν η Φενερ !!Οταν ελληνικές ομάδες παίζουν στην Ευρώπη τις υποστηρίζουμε και ευχόμαστε επιτυχίες !Ποσο μαλλον οταν αντίπαλος είναι Τουρκοι φιλαρακο !!Αλλο η πλακίτσα στην ελληνική ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα και άλλο η Ευρώπη !Μετα τα παιχνίδια να κάνουμε την χασουρα και πλακίτσα !Να κραταμε πισινή και να μην λεμε να παίξουν ΠΑΟΚ με Φενερ αντιπαλοι στον επόμενο γύρω γιατί μπορεί να είναι στους ηττημένους και να παίξουν για την Ανδριατικη λίγκα !.,Καλή τύχη και στις δυο ομάδες μας απόψε

  3. Η αγαπητή μας Χαρά με τις πολλες υποχρεώσεις δεν έχει περάσει τα σημερινά σχόλια τα δικά μου και άλλων σχολιαστων !!Γινανε χτες το βράδυ τα δυο ματς των ελληνικών ομάδων !Ο θρύλος ήταν άτυχος αλλά κέρδισε !Ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερος αλλά έχασε !.,Ετσι είναι το τόπι και για αυτο είναι το καλύτερο άθλημα ever που λένε οι Εγγλέζοι !!Ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει την μπουγάδα από χτες !!Ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερος που δεν αποκλείστηκε από χτες βάση της εικόνας του και θα ριξει την ζαρια του στην Τούμπα και ότι κάτσει !!Το ίδιο και ο Θρυλεωντας στην Πόλη που θα πάει για δυο αποτελέσματα ,ισοπαλία και νίκη φυσικα και ακόμα και ήττα με ένα γκολ διαφορά που θα έχει extra time και πέναλτι !!Να μας κάνουν αν θέλουν φυσικα μια ανάλυση ο Μίχος και ο Ακης των ματς γιατί εξωχικα ακουγαμε και εξωχικα δεν ειδαμε !Εξωχικο παραμένει η Κωσταντινουπολη για τον Μασουρα και την παρέα του !Αντε γεια μας πάω για υπνο σε λίγο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog