Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

To «ευχαριστώ» του Παναγιώτη Λαμπρινού σε όσους συμμετείχαν στο καρναβάλι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Aποκλειστικό ρεπορταζ

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Λαμπρινού Παναγιώτη, της Οργανωτικής Επιτροπής του Καρναβαλιού με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, που συμμετείχαν στο καρναβάλι και τις εκδηλώσεις στον ευρύτερο δήμο.

Παρούσα η Αντιδήμαρχος κ. Δήμητρα Τσουλουχά και ο Γιώργος Κοντός, ο οποίος κλήθηκε από τον ίδιο το δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκο Σταυρέλη, να βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Ο κ. Λαμπρινός ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις τονίζοντας πως θα ήθελε να ευχαριστήσει έναν έναν ξεχωριστά, κυρίως τους 2000 καρναβαλιστές που ήταν στην πλειοψηφία παιδιά.

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν υπάρχουν πολλά χρήματα, αλλά ο δήμος θα στηρίξει στο μέτρο του δυνατού τους Συλλόγους στις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν, αρκεί τα ποσά που θα ζητήσουν να μην είναι μεγάλα, άλλως οι εκδηλώσεις θα καλυφθούν με ιδίους πόρους των συλλόγων.

Καταλήγοντας ζήτησε να συζητηθούν σκέψεις και απόψεις για τα όποια λάθη έγιναν, ώστε να επισημανθούν και να μην επαναληφθούν. Τόνισε πως ήταν η πρώτη του φορά που διοργάνωσε καρναβάλι, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων του και χωρίς χρήματα λόγω μη προϋπολογισμού. Κλείνοντας την ομιλία του, είπε πως από τον επόμενο μήνα, ξεκινά ο σχεδιασμός για το επομενο καρναβάλι 2025.

Χ@ρα

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog