Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Εκπαιδευτική Επίσκεψη των Δ΄ & Ε΄ τάξεων του 1ου Δημοτικού στο Καταφύγιο Ζώων, ΚΟ.ΠΡΑΠ.

την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

- Advertisement -

Σε συνέχεια των δράσεων, με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Φιλοζωίας, 4 Απριλίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ΄ & Ε΄ τάξεων του σχολείου μας, υπό τη συνοδεία των εκπαιδευτικών κ.κ. : Φλήρη Αθανασίας, Γεωργίου Νικόλαου, Λάμπρου Καλλιόπης, Μίχα Παναγούλας, Βασιλάκη Θεμιστοκλή και Σταΐδη Ιωάννη, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, επισκέφτηκαν το Καταφύγιο Ζώων, ΚΟ.ΠΡΑΠ., στο Λουτράκι.

Η υπεύθυνη του Καταφύγιου, κ. Αρετή Βασιλειάδου, υποδέχτηκε τους επισκέπτες με ιδιαίτερη χαρά, τους ξενάγησε στον χώρο, τους μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τετράποδοι φιλοξενούμενοι και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει στηριζόμενη στην αξία του εθελοντισμού.

Οι μαθητές/τριες, ευαισθητοποιημένοι σε θέματα φιλοζωίας, μετέφεραν τις προσωπικές τους εμπειρίες, έθεσαν τα ερωτήματά τους και παρέδωσαν κονσέρβες, που είχαν συγκεντρώσει με δική τους πρωτοβουλία για τις ανάγκες των ζώων.

Ευχαριστούμε θερμά την κ .Αρετή Βασιλειάδου, για την υπέροχη φιλοξενία της στον χώρο και συγχαίρουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών τους, ευχόμενοι τέτοιου είδους δράσεις να έχουν συνέχεια και συνέπεια στον χρόνο!!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog