Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Στο Επιμελητήριο Κορινθίας θα διεξαχθεί το σεμινάριο με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Marketing»

την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

- Advertisement -

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Κορινθίας, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στις 6:00 μμ. Εισηγητές θα είναι ο κύριος Χρήστος Βασιλόπουλος, ειδικός στο Digital Marketing & Business Growth, Υπεύθυνος Στρατηγικής Groowise & ChannelDoubler, συνεργάτης του Athens International College σε θέματα Digital Marketing και Τεχνητής Νοημοσύνης. και η Dr. Μαρία Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Δικηγόρος, Πρόεδρος Rythmisis, Διδάκτωρ Δικαίου Πληροφόρησης.

Η ΠΟΕΕ καλεί όλους τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες της Κορινθίας να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον αυτό σεμινάριο, για να ενημερωθούν για τα σύγχρονα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους και να αντιληφθούν την πορεία της εξέλιξης στο εμπόριο. Μιας εξέλιξης που ή θα την ακολουθήσουν ή θα μείνουν πίσω, με κίνδυνο να χάσουν το συγκριτικό τους πλεονέκτημα και τελικά την ίδια τους την επιχείρηση.

Η ΠΟΕΕ σταθερά δημιουργεί ευκαιρίες μέσα από δικές της πρωτοβουλίες ή με συνεργασίες με υπεύθυνους φορείς, για να προσδίδει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που προσφέρει προς τα μέλη της και τελικά προς τους εμπόρους και επιχειρηματίες της Πελοποννήσου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog