Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

2η Ημερίδα Στίβου «Ο Στίβος μας ενώνει» Ειδικών & Γενικών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας

- Advertisement -

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου διοργανώθηκε η 2η Ημερίδα Στίβου Ειδικών & Γενικών Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας με σύνθημα «Ο ΣΤΙΒΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ», την Τρίτη 16-04-2024, στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.

Διακόσιοι τριάντα ένας αθλητές/τριες έδωσαν το ηχηρό παρόν στην υπέροχη αυτή αθλητική συνάντηση, γιορτή του αθλητισμού, από σχολικές μονάδες της Κορινθίας.

Σημαντική στιγμή στην έναρξη της εκδήλωσης η ειδική μνεία των μαθητριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου στις γυναικτονίες, που ταλανίζουν τη σύγχρονη εποχή!
Το σχολείο μας συμμετείχε με μια ομάδα δεκαπέντε αθλητών/τριών της Τετάρτης (Δ΄) τάξης, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής, κ. Καλλιόπης Γουνδουλάκη.

Τα ιδεώδη του αθλητισμού, το ευ αγωνίζεσθαι και το συναγωνίζεσθαι, συνάδουν απόλυτα με τη βασική αρχή της Συνεκπαίδευσης, που διατείνεται την ΙΣΟΤΙΜΙΑ όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Θερμά συγχαρητήρια στη διοργανώτρια αρχή για την αρτιότητα και της φετινής πολυποίκιλης, αθλητικής εκδήλωσης/ συνεκπαίδευσης, καθώς έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές/τριες μέσα από τους συναθλητές τους να ενεργοποιήσουν τη μάθηση, αξιοποιώντας τις δυνατότητες ή ακόμα και τις αδυναμίες τους!!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog