Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τo 3ο Δημοτικό υποδέχτηκε την Έκθεση Φωτογραφίας για τη Μάχη της Περαχώρας (ΦΩΤΟ)

με τίτλο «Βλέμμα Τιμής».

- Advertisement -

Τo 3ο Δημοτικό Λουτρακίου άνοιξε τις πόρτες του και φιλοξενεί την Έκθεση Φωτογραφίας που είναι αφιερωμένη στη Μάχη της Περαχώρας με τίτλο «Βλέμμα Τιμής».

Μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή πολλών εθελοντών στους φυσικούς τόπους μέσα από τον φακό του διακεκριμένου φωτογράφου Ηλία Περγαντή Η Ελλάδα του χθες

Ο σκοπός αυτής της έκθεσης είναι να καλέσει τους μαθητές και τις μαθήτριες από τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων να επισκεφτούν την έκθεση κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Μέσα από τις φωτογραφίες, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην ιστορία της περιοχής τους και να εκτιμήσουν τη σπουδαιότητα της προσφοράς των προγόνων τους.

Η έκθεση ανοίγει τον δρόμο για μια εκπαιδευτική εμπειρία που ενισχύει τη συνειδητοποίηση του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου της περιοχής.

Με την στήριξη :

Ελληνική Σκηνή – Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση
&
Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να πούμε εδώ ένα μεγάλο μπράβο στις κύριες του Perachora Experience και φίλες μου Χρυσουλα ,Φωφώ ,Κωσταντινα ,την Μινα και Γεωργία για όλα αυτά που προσφέρουν γενικά στον τόπο μας !!Να είναι υγιείς και δραστήριες όπως πάντα 👏👏

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog