Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Κι όμως ισχύει! Έρχεται Διαγωνισμός Φωτογραφίας για τις Ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα

στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αιολικής Ενέργειας

- Advertisement -

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας – Global Wind Day, 15 Ιουνίου 2024, σας προσκαλούμε για άλλη μια χρονιά να εμπνευστείτε και να αναδείξετε μέσα από τη δική σας ματιά τη δύναμη του ανέμου, στις παρακάτω θεματικές κατηγορίες:

  • Ανεμογεννήτρια στο τοπίο
  • Ανεμογεννήτριες, Ανάπτυξη και Απασχόληση
  • Ανεμογεννήτριες από ψηλά (αεροφωτογράφιση)
    ⏳ Προθεσμία Υποβολής: Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024
    📸 Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος: Επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι
    👉🏻Πώς να Συμμετέχετε: Υποβάλετε τις φωτογραφίες σας μέσω του ειδικού χώρου στην ιστοσελίδα της ΕΛΕΤΑΕΝ (ο σύνδεσμος στο πρώτο σχόλιο)
    🏆Βραβεία: Χρηματικά έπαθλα και μικρά τεχνουργήματα για τις καλύτερες φωτογραφίες σε κάθε κατηγορία!Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί εικόνες που θα αφηγηθούν την ιστορία της αιολικής ενέργειας στη χώρα μας! 🌍💨

    ﹡Η φωτογραφία της ανάρτησης είναι του Λευτέρη Σπυριδάκη από το αιολικό πάρκο της 📍Αχλάδας Ηρακλείου, η οποία ξεχώρισε από τον περσινό φωτογραφικό διαγωνισμό μας.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Α ωραία θα πάρω και εγώ μέρος στον διαγωνισμο για τις ανεμογεννήτριες !Τις ανεμογεννήτριες της Ουαλιας μπορούμε να τραβήξουμε να πιστευω η μόνο τις ελληνικές ??Βραβειο δεν με ενδιαφέρει αν κερδίσω ,χρηματικό λέω ,λεφτα έχουμε που έλεγε και ο Γιωργακης ο Παπ!! Καπου έχω και κάτι φωτογραφίες από αεροπλάνο με ανεμογεννήτριες σε ένα ταξίδι στην Ολλανδία μέσα στην θαλλασα !!Για άλλο ήθελα να σχολιάσω παντως !!Για τον καιρό που θα χαλάσει από Παρασκευή στην Ελλάδα !!Θα έρθουν λέει βροχές από το Ντουμπαι που όπως ειδαμε έγινε χαμός να έχετε το νου σας !Παω να τραβήξω φωτογραφίες να είμαι έτοιμος 📸

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog