Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Tα εν δήμω Λουτρακίω (παραπολιτική στήλη 18-4-2024)

- Advertisement -

Άνοιξη παιδιά! To είπαμε και την προηγούμενη φορά, το ξαναλέμε και σήμερα! Ανθίζουν τα λουλουδάκια, τιτιβίζουν τα πουλάκια, αγαπήστε και αγαπηθείτε γιατί χανόμαστε! Και αν λέμε και καμμιά κουβέντα παραπάνω, για καλό είναι, μην αγχώνεστε!

Εκτάκτως ο «παππούς» στην Κόρινθο και έγινε παρέλαση στο Μποέμ! Στην ουρά περίμεναν να τον χαιρετίσουν! Ε, πως να το κάνουμε, το εκτόπισμα του κ. Νίκου είναι τεράστιο! Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, επιχειρηματίες, όλοι στάθηκαν να τον χαιρετίσουν! Εντάξει, είπαμε, θα ξάναρθει, μη συνωστίζεστε!

Αντιδήμαρχος μιλά πολύ και δεν κάνει! (Τι και αν το είπαμε εμείς, τι και αν το γράψαμε); Σεμνά και ταπεινά είπαμε γιατί οι τοίχοι έχουν αυτιά και τα πουλάκια που κάθονται στα περβάζια μιλάνε…και μάλιστα πολύ! Μαθαίνω λέει και ψέματα … πολλά! και έχει κάνει άνω κάτω τους πάντες! Το νου σου γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και εμείς τα ξέρουμε ΟΛΑ! Tα πουλάκια του loutrakiblog.gr είναι ΠΑΝΤΟΥ και θα βγάλουμε άπλυτα στη φόρα! Το είπαμε και αμαρτία δεν έχουμε!

Ο «φίλος» μας ο Θύμιος, ένας είναι ο Θύμιος, έχει πολλές επαφές και στο Λουτράκι! Εχει νοικιάσει ή του έχουν νοικιάσει και ένα ωραίο σπιτάκι. Να γίνει και καμμία δουλίτσα όμως Θύμιο μου, όχι μόνο σούρτα φέρτα!

Ηρθε περιοδεία και ο Γιώργος Αυτιάς στο Λουτράκι εν όψει ευρωεκλογών. Μίλησε λέει με τους αγρότες ! Εχουμε αγρότες στο Λουτράκι;;

Αφού πέταξε το φαρμάκι του, πρόσεχε μη δαγκωθείς Χάρη μου, και έγραψε για εξωτερικούς εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, χωρίς να τους ονοματίσει, γιατί ο Χάρης φορά παντελόνια και δεν πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα,και αφού ανέλαβε επικοινωνιακά τη Μαρία προεκλογικά και την καταβαράθρωσε, ή μαζεύτηκε, ή τον μάζεψαν! Σώπασε ξαφνικά! Αφήστε βρε το Χάρη να γράφει, εμείς τον αγαπάμε!

Με εκλεκτή παρέα έφαγε ο Μαργαρίτης Σχοινάς (Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) στο Λουτράκι, σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο. Τα αυτοκίνητα όμως τα πάρκαραν πάνω στο πεζοδρόμιο! Τσ τσ τσ ντροπή βρε παιδιά, τι παραδείγματα ευρωπαίων δίνετε;

Eπιασε πάλι το μικρόφωνο η Θεώνη. Εχουμε δύο σε ένα και συμφέρει. Αντιδήμαρχος-παρουσιάστρια!Στην εκδήλωση στο Ουγγρικό μνημείο στον Ισθμό, πήρε το μικρόφωνο και παρουσίασε την εκδήλωση φορώντας ένα παπουτσάκι μούρλια! Μεσα στην πέρλα, ολοστόλιστο! Αυτές οι δουλειές Θεώνη μου, είναι δουλειές για υπάλληλο του δήμου. Μην μπερδεύεις τους ρόλους! Βλέπεις μικρόφωνο και εκστασιάζεσαι μάλλον. Καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό του πρωτάρη αλλά πιο σεμνά βρε κορίτσι μου, η δουλειά σου δεν είναι η παρουσίαση!

Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης! Αλέξη θεέ πάρε την ΠΑΕ που λένε! Ενα βήμα πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό Λουτρακίου ο Αλέξης, που ως γνωστόν υπεραγαπά και τον Ολυμπιακό και το Λουτράκι. Οσοι είχαν βλέψεις και για το γήπεδο, last year παίδες!

Η Μαρία αγόρασε πρόσφατα μια μπλούζα, μπροστά έχει ένα ωραίο σχέδιο ανανά κεντημένο με πέρλες! Με γεια σου Μαρία, πολύ ωραία όντως!

Ακούσαμε ότι μεγάλη εταιρεία του Νομού θα χαρίσει αρκετά αυτοκίνητα (4χ4) στους Συλλόγους Πυροπροστασίας. Σε δύο βασικα! Εναν στο Λουτράκι και έναν στους Αγίους Θεοδώρους.

Λυτοί και δεμένοι που λεει ο λόγος, ένας δυο, που εξυπηρετούνται, (έλα που σας ξέρουμε ατιμούτσικα) βάλθηκαν να ξαναζωντανέψουν αυτούς που «πούλησαν» για 30 αργύρια τους «φίλους» τους! Θα σας ξαναπουλήσουν, να είστε σίγουροι!

Αυτά και άλλα πολλά, και μη μας τσιγκλάτε και πολύ που λέει και ο Νίκος Σταυρέλης!

Οι @περίεργοι

*Η στήλη έχει σατιρικό χαρακτήρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog