Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Απέκλεισε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα συμμετάσχει σε ημιτελικά Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία και με ήρωα τον Κώστα Τζολάκη που απέκρουσε τρία πέναλτι στη διαδικασία της ρώσικης ρουλέτας.

Έτσι με σκορ 3-2 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια και παράταση 1-0 υπέρ της Φενέρμπαχτσε) ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ( Conference League)
Η τουρκική ομάδα επικράτησε 1-0 στην κανονική διάρκεια με το γκολ του Καχβετσί (11′ / 3-3 συνολικό σκορ), ενώ το σκορ δεν άλλαξε και στην παράταση, με τον Ολυμπιακό να προκρίνονται στα πέναλτι, χάρη στις μεγάλες αποκρούσεις του Χανιώτη τερματοφύλακα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

0-1: Ελ Κααμπί
0-1: Ο Τζολάκης απέκρουσε το πέναλτι του Τάντιτς
0-1: Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Ελ Αραμπί
1-1: Μπατσουαγί
1-2: Όρτα
1-2: Ο Τζολάκης απέκρουσε το πέναλτι του Ουντέρ.
1-3: Μασούρας
2-3: Τζικού
2-3: Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Ροντινέι
2-3: Ο Τζολάκης απέκρουσε το πέναλτι του Μπονούτσι
Ο Ολυμπιακός έχει στο μάτι του τον τελικό της OPAP Arena, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να περάσει το εμπόδιο της Άστον Βίλα. Ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου και ο δεύτερος στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 του μήνα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Τζικού, Μπεκάο (100′ Σογιούντσου), Καντιόγλου, Σ. Σιμάνσκι, Γιούκσεκ, Φρεντ (86′ Ζάιτς), Καχβετσί (86′ Ουντέρ), Τάντιτς, Τζέκο (74′ Μπατσουαγί)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα (89′ Ρίτσαρντς), Τσικίνιο (109′ Όρτα), Έσε, Φορτούνης (109′ Ελ Αραμπί), Ποντένσε (84′ Μασούρας), Γιόβετιτς (46′ Ιμπόρα), Ελ Κααμπί


Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση όταν είχε δοκάρι με τον Ιμπόρα

Χαμός στο Πασαλιμάνι!

Βούλιαξε το αεροδρόμιο στην υποδοχή των θριαμβευτών

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Το πάρτι των ερυθρόλευκων στα αποδυτήρια!

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετσι για την ιστορια, αλλα κα επειδη – και ως γνωστον – τα γραπτα (αλλα ενιοτε και τα προφορικα), μενουν σε αυτο τον ματαιο κοσμο, θυμιζω πως ο,τι ο αντιπροεδρος του Ολυμπιακου, ο γνωστος και μη εξεραιτεος, ο εκτυφλωτικα ομορφαντρας, καθως και μεγας γοης, & ζεν πρεμιε, που αλλωστε “καιει και γυναικιες καρδιες”, αυτος (και που εχει γινει ακομη, συνθημα στα χειλη ολων των γυναικων: “κοριτσια, ο… Καραπαπας”!!), μεσιε Καραπαπας, ειχε μολις προ δυο ετων, ετσι καθολαν υποτιμητικα, ειρωνικα, περιφρονητικα και απαξιωτικα, αποκαλεσει και χαρακτηρησει ως… Milk Cup, τον ποδοσφαιρικο ευρωπα’ι’κο θεσμο του “Conference league”, μονο και μονο, επειδη τοτε πρωταγωνιστουσε, κανοντας περηφανη και λαμπρη πορεια, η ομαδα του ΠΑΟΚ, σε αυτον… Τωρα βεβαια, που τα κοζια αλλαξαν, και τυγχανει εις το να διακρινεται, στον εν λογω ποδοσφαιρικο θεσμο, ο Ολυμπιακος, ως δια μαγειας μετετραπει, αλλα και κατεστει, κατι το τεραστιο, πελωριο, υπερογκο, ανεπαναληπτο, θρυλικο, ενδοξο, μοναδικο, αλλα και φοβερο και τρομερο, αυτος…

  2. Να καλησπερίσω τον φίλο μου τον καλό τον Τάσο !!Δεν του έχω και εγώ μεγάλη εκτίμηση του Καραπαπα να είμαι ειλικρινής αλλά είναι η δουλειά του αυτή στην θέση που έχει στην ομάδα του Ολυμπιακού !!Στην θέση αυτή όλες οι ομάδες βάζουν τετοιους ανθρώπους για να γίνετε ο γνωστός χαμός !!Τωρα ότι είχε χαρακτηρίσει μιλκο καπ την διοργανώση του κοφερεντς ήταν για την γενική απαξιώσει που κάνουν γενικά όλοι στον Ολυμπιακό κατα καιρούς σε επιτυχίες και αποτυχίες στην Ευρώπη !!Κλεινοντας φίλε μου Τάσο και για αν υποτιμούν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ο Ολυμπιακός να σου πω ότι τώρα που μιλαμε ο Ολυμπιακός πολυαθλητικος αυτός συλογος διεκδικεί 7 ευρωπαικούς τιτλους σε όλα τα σπορ που αγωνιζετε !Και ισως και 8 με την ομάδα U 19 που είναι στα ημιτελικά με την Ναντ !!Ελπιζω να σε κάλυψα και σε αφήνω για να κάνω και ένα σχόλιο για την χτεσινή επιτυχία του Ολυμπιακού

  3. Να μην στεναχωριούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ Μίχος ,Ακης ,Ντεταρι για την χτεσινή βραδυα !Αυτο είναι καλό κατα βάθος ώστε να αφοσιωθούν τώρα στην κατάκτηση της4της θέσης για να μην έχουν πρόβλημα για την επόμενη ευρωπαϊκή χρόνια 😁😁Τώρα εγώ σε ένδειξη καλής θέλησης δεν θα αναφερω για εξωχικα ,κλειδιά και τέτοια γραφικά για την Τούμπα !!Στην τετράδα τώρα του κοφερεντς λιγκ έχουμε 4 μεγάλες και ιστορικές ομάδες Αστον Βίλα Αγγλίας Φιορεντινα Ιταλίας ,Κλαμπ Μπριζ Βελγιου και Ολυμπιακό την μεγάλη ομάδα της χώρας !!Και στα αλλά δυο κύπελλα έχουμε Ρεάλ ,Μπάγερν Ντορτμουντ Παρί και Ρομα Μαρσειγ Λεβερκουζεν και Ατάλαντα που απέκλεισε την Λίβερπουλ !!Αυτα τα ολιγα γιατί τρέχω να βρω εισητηρια για το Μπέρμιγχαμ για να είμαι παρών στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βίλα !!ΥΓ ρε εσυ Ντεταρι 7 να σου βρω και εσένα κανένα εισητηριο να έρθεις να δεις το ματσάκι 😁😁😁🏆ΥΓ ευχαριστώ τον φίλο μου τον ΜΦ και την Χαρά για το άρθρο αυτο να φτιαχνουμε λιγάκι τους αντιολυμπιακους του μπλογκ πάντα με την καλή έννοια !Αντε γεια μας

  4. Φίλε Τάσο, ανεξαρτήτου αντιπαλότητας, ο ολυμπιακός πέρασε πέρυσι στο μπάσκετ τη φενέρ και την κέρδισε φέτος τρεις φορές σε δύο σερί εβδομάδες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Αυτό, λόγω του αντιπάλου, με κάνει εθνικά υπερήφανο. Όχι να δίνουμε και χαρές τέτοιες στους γείτονες. Να δώσω συγχαρητήρια στον Τζόλε, τον Ντέταρυ-7 και τον ΜΑΧ που είναι σοβαροί φίλαθλοι και ποδοσφαιρικώς ορθολογιστές. Άλλον εδώ δεν τον υπολογίζω καν. Ούτε οπαδός ομάδας είναι ούτε τίποτα. Απλά, δεν υπάρχει.

  5. Εύχομαι αδελφέ Τάσο, αν όχι εμείς, ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι παράγκες του μητρόπουλου, τέλος!

  6. Ποιο πολλά λαβράκια πιάστηκαν στα δυχτια του Τσολακη εδώ στο άρθρο παρά στο τουρνουά Αλιείας Χαρουλα μας 😜😜😜Ρε εσυ «Ακης»ξεχασες να αναφέρεις το Νίκο Αχχιλειον τον πολλά βαρύ στους μπαλαδορους του μπλογκ 😝😝Παντως ρε μεγαλε δεν μας κάνατε μια ανάλυση πως έχασε ο ΠΑΟΚ για εμάς τους άμπαλους εσεις οι μπαλαδόροι !!Αλλα εκεί κοκοκοκο !!Αντε γεια μας και να φέρει ο Ρασβαν τα κλειδιά του εξωχικου την Κυριακή γιατί τον βλέπω να κουνάει μαντήλι από 3 γκολ και πάνω ⚽️⚽️⚽️

  7. Να θυμίσουμε βεβαία στον κύριο Τάσο ότι το story του συγκεκριμένου αντιπρόεδρου ήταν απάντηση σε ένα ανυπόγραφο άρθρο ενός site , που δημιουργήθηκε (γνωστό από ποιους) για να λασπολογεί τον Ολυμπιακό και οποιονδήποτε άνθρωπο, οποιουδήποτε τμήματος του συλλόγου,το οποίο παρουσίαζε ως μικροπρεπή και ρεζίλι τον προπονητή Μαρτινς επειδή είπε την άποψη του ότι “καταλαβαίνει τον Παοκ που ζητάει αναβολή για να παίξει στους 8 του Κόνφερανς αλλά προσωπικά διαφωνεί γιατί θα ήταν η 2η συνεχόμενη διακοπή και η ομάδα του θα έχανε τον ρυθμό της”.
    Αν δυνατόν..Δεν ντρέπεται να διαφωνεί και να κοιτάει το καλό της ομάδας του και όχι του “ελληνικού ποδοσφαίρου”..
    Τους πείραξε πολύ αυτό εκεί στο site , βέβαια ένα χρόνο πριν όταν ο Ολυμπιακός σε διοργάνωση μεγαλύτερου επιπέδου (Europa League) ζήτησε 2 φορές αναβολή (Arsenal,Wolves) εκ των οποίων η μια ήταν στους 8 της διοργάνωσης και δεν του τις έδωσαν δεν παρουσίασαν ίδια ευθιξία..
    Αλλά εδώ όταν ο Ολυμπιακός κέρδιζε φιναλίστ τελικών CL έλεγαν ότι κέρδιζε την Ατλετικο Κερατσινίου & Γιουβεντους Ανω Ραχουλας.
    Έτσι για την ιστορία, για να τα λέμε όλα..

  8. Φίλε Τάσο, σωστός είσαι. Καλά έκανες και το παρατήρησες, να λέγεται η αλήθεια. Αυτός ο καραπαπάς είναι ικανός μόνο στο να τρώει. Αντιπαθέστατος και αυτός, ενώ στόχος του είναι μονίμως ο ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog