Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καθηγητής του Γυμνασίου αποβάλλει μαθητές επειδή φορούν βερμούδα!

- Advertisement -

Ανάστατοι για μια ακόμα φορά είναι οι γονείς στο Γυμνάσιο Λουτρακίου.

Αφορμή οι αδικαιολόγητες ωριαίες αποβολές που επιβάλλονται από ένα καθηγητή, όπως ισχυρίζονται οι γονείς, επειδή τα αγόρια φορούν βερμούδα στο σχολείο (μέχρι το γόνατο, επισημαίνουν, λόγω της ζέστης των προηγούμενων ημερών)

Μάλιστα τονίζουν, ότι ο καθηγητής σηκώνει τα παιδιά στον πίνακα για να διαπιστώσει το μήκος της βερμούδας!!!

Σύμφωνα με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, ο καθηγητής ενημερώθηκε για την αγανάκτηση των γονιών και του ζητήθηκε να μην εξαντλεί την αυστηρότητά του με τέτοιο τρόπο.

Ο καθηγητής απάντησε πως δεν είχε πρόθεση να τιμωρεί τους μαθητές γι΄αυτό το λόγο, αλλά ήταν εντολή του Γυμνασιάρχη!!

(προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με τον κ. Νανόπουλο-Γυμνασιάρχη, αλλά όσο και αν προσπαθήσαμε δεν κατέστη δυνατό)

Χ@ρα

- Advertisement -

40 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πολύ σωστά τα λέτε αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δυο μέτρα και δύο σταθμά.
      Γιατί μόνο τα αγόρια απέβαλε ο εν λόγω καθηγητής.
      Για τα κοριτσάκια με τα σορτσάκια και τις κοντές μπλούζες και τις καθηγήτριες με τα κολάν ουδείς λόγος έγινε…

  1. Οι,μανάδες,δεν βλέπουν τα,παιδιά όταν φεύγουν από το σπίτι;Όπως,θέλουν πάνε τα κορίτσια με,σορτς,και τα αγόρια με βερμούδες,σε,λίγο θα,πηγαίνουν και με,τα μαγιό, έλεος.

    • Καλά τους έκανε γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει, έχουν χάσει το μέτρο, τα όρια τα βάζουν στο σπίτι οι γονείς και στο σχολείο οι καθηγητές.

  2. Συγνώμη πάτε καλά εσείς πάνω αν έξω έχει ζέστη τι να κάνουν τα παιδιά να σκάσουν επειδή υπάρχουν άτομα σαν τον καθηγητή και εσάς κομπλεξικά άτομα άντε πηγαίνετε σε καμιά σπηλιά!!!

  3. Πολύ σωστά τα λέτε αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί μόνο αγόρια απέβαλε ο εν λόγω καθηγητής. Για τα κοριτσάκια με τα σορτσάκια και τα κοντά μπλουζάκια και τις καθηγήτριες με τα κολάν δεν έγινε λόγος…

    • Κολάν δεν έχει φορέσει καμμία καθηγήτρια κ.Αναστασια Σ τουλάχιστον φέτος που εγώ είμαι Διευθυντης

  4. Η κυβέρνηση έχει γυρίσει την χώρα στο 1959 , την επόμενη φορά που οι γονείς θα κληθούν να ψηφίσουν να το θυμούνται, δεν ήξεραν για δεύτερη φορά το ακριβώς ψήφιζαν;
    41%

  5. Καλώς ήρθατε πίσω στο 1980.
    Αντί να κοιτάξουν οι καθηγητές να μορφώσουν και να διαπαιδαγωγήσουν σωστά τα παιδιά που είναι το ουσιώδες (που με αυτά που βλέπουμε στις ειδήσεις μάλλον αδυνατούν),κοιτάνε την “εικόνα” που θα δώσουν προς τα έξω και βγάζουν απωθημένα από κατάλοιπα περασμένων δεκαετιών.
    Αν όντως ισχύει αυτό που λένε οι γονείς για σορτς μέχρι το γονάτο μια χαρά ευπρεπείς είναι το ντύσιμο τους.

  6. Τί το περάσαν το σχολείο, beach bar? Καλά έκανε ο γυμνασιάρχης. Αυτά ας τα βλέπουν οι γονείς, διότι αν δεν έχουν από κοντά τα παιδιά τους να τα επιβλέπουν, θα έλθει η μέρα που θα αφήσουν το σχολείο αγράμματα και θα καταντήσουν χαμαναραίοι για δουλειές του ποδαριού σε κανένα υποβαθμισμένο μέρος του εξωτερικού.

  7. Ποιες είναι οι άλλες φορές και γιατί είναι ανάστατοι οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου Λουτρακίου απαντήστε κ.Συντακτη .Αντί να προβάλετε δημόσια τον Διευθυντή του σχολείου ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του σχολείου και μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα κατά την ποδοσφαιρική ορολογία. Βρήκατε την πόρτα ανοικτή του σχολείου γιατί φύλακας δεν υπάρχει από ένα μήνα παρά το αίτημα μου για αντικαταστάτη όποιος θέλει μπαίνει την φωτογραφήσατε αλλά δεν μπήκατε να δείτε τα χάλια του σχολείου .Σας περιμένω.

    • Κ. Νανόπουλε, προσπαθούμε να επικονωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά τόσες μέρες, αλλά δεν σηκώνετε το τηλέφωνο! Πριν γίνει η ανάρτηση τηλεφωνήσαμε δυο φορές για να μιλήσουμε αλλά δεν το σηκώσατε και πάλι! Και σήμερα το πρωί σας τηλεφωνήσαμε αλλά και πάλι δεν το σηκώσατε. Ξέρετε πολύ καλά το θέμα, αφού είστε ενήμερος από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Οσο για τα προβλήματα του σχολείου, αν και όποια υπάρχουν, μπορείτε ανά πάσα ώρα να σηκώσετε το τηλέφωνό σας και να ενημερώσετε. 690 7315724, στη διάθεσή σας!

  8. Με εξώπλατα πάνε μερικά κορίτσια στο σχολείο το Γυμνάσιο Λουτρακιου με στηθοδεσμους χωρίς πλουζακια με μπλουζάκια που φαίνονται οι αφαλοί που έχουν κρεμασμένους χαλκάδες με σκισμένα παντελόνια που φαίνονται τα μπούτια τους . Αυτά δεν είναι σύμφωνα με τον κανονισμό των σχολείων για ευπρεπή ένδυση και δεν είναι το πρόβλημα οι βερμούδες των αγοριών και ο καθηγητής σηκώνει στον πίνακα μαθητές για να λύσουν άσκηση μαζί του και να συμμετέχουν στο μάθημα και όχι για να δει το μήκος της βερμούδες. Έλεος πια.

  9. Νομίζω πως πρέπει οι γονείς να βαλουν περιορισμους στην εμφάνιση κ στην συμπεριφορά των παιδιών για καλό τους,να ενδιαφερθούν για να ο διάβασμα, προς Θεού μην στήνουμε τους καθηγητεςστον τοιχο

  10. θα υποβάλλω μήνυση στον υπεύθυνο της ηλεκτρονικής εφημερίδας για τα ψευδή και προσβλητικά σχόλια σε βάρος μου ως Διευθυντή του Γυμνασίου Λουτρακίου και για τον καθηγητή του Γυμνασίου που είναι και Πανεπιστημιακός Καθηγητής, εάν δεν αποσύρει την ανάρτηση , δεν ανακαλέσει για τις ανακρίβειες του σχολίου με συντάκτη την Χ@ρα και δεν κοινοποιήσει την απάντηση μου ως 3ο και 4ο σχόλιο.
    ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

  11. Στην Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Αμερική, Καναδά, Τουρκία τα παιδιά έχουν σχολική ενδυμασία. Από το 1982 άρχισε η διάλυση της χώρας.

  12. Μπράβο και συγχαρητήρια επιτέλους να μάθουν τα παιδιά αλλά και καποι γονείς πως πρέπει να
    πηγαίνουν τα παιδιά σχόλιο και πάλι συγχαρητήρια…

  13. Καλά τους κάνουν…σχολείο πάνε…όχι καφετέρια κ παραλία…Μου αρέσει που πήγαν οι γονείς να δικαιολογήσουν τα κανακαρια τους λόγω της ζεστης…έφτασε 28 βαθμούς κ δεν μπορούσαν τα παληκάρια τους.. ….Εμμμ από εκεί ξεκινούν όλα…

  14. Εσυ ανθρωπε μου ζεις 100 χρονια πισω. Τοτε που οι δασκαλοι μας βαρουσαν με τον χαρακα. Ελα στο σημερα και ξυπνα λιγο.

  15. Και καλά κάνει… Αν πάτε μια βόλτα το πρωί έξω από το σχολείο νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην παραλία.. Τα κορίτσια με σορτσάκια με τον κώλοι έξω και δείγμα από μπλουζάκια… Όχι για τα αγόρια δεν νομίζω ότι η βερμούδα είναι και το εξτριμ… Μαμάδες που είστε??? Δεν βλέπετε τα κορίτσια σας πως φεύγουν για το σχολείο???

  16. Οι γονείς σας πήγαιναν,με,βερμούδες η με,σωστό ντύσιμο,και εσείς κύριε loutraki block με σορτς πηγαίνατε η με,στολές και είσαστε σεβαστοι στους καθηγητες;

  17. Τον ενόχλησαν τα αγόρια που φορανε βερμούδα μέχρι το γόνατο…. τα κορίτσια με τα μπουστακια την κοιλιακή χώρα έξω… και τα κολλητά παντελόνια…. βαμμενες και πεντικιούρ υψηλής αξίας δε τα βλέπει?????

  18. Ρε πατε καλα εσείς στα σχόλια; ππυ είμαστε στην κατοχή ή στη χουντα; το σχολείο πρεπει να είναι ένα σημείο μάθησης αλλά και αποδοχής της διαφορετικοτητας. Δεν λεω να βγαίνουμε με τα σωβρακα έξω αλλά κάπου οπα. Αν κάνει ζέστη βάλε μια βερμουδα και ένα κοντομάνικο ή ένα αμανικο, οχι θα κάτσουν τα παιδια να πεθάνουν για τους παλιογερους με πεποιθήσεις αρχαίες.
    Υ.Γ. όποιος με κραξει τον έχει μικρο

    • η Ανωνυμία σε κάνει να γράφεις ότι θέλεις και να επιβεβαιώνεις τον χαρακτήρα σου και ειδικά στο Υ.Γ, αφού σε αφήνει η διαχειριστής που είναι επώνυμη

  19. Εντάξει παιδιά, παρεξήγηση έγινε. Δεν είπε υβριστικά, αλλά προσβλητικά σχόλια ο διευθυντής. Μην γινόμαστε τώρα όλοι σαν τον παραπάνω από μεσήλικα ταβλαδόρο-πρεφαδόρο εδώ που ζοχαδιάζεται διαρκώς.

  20. Και στην NKVD τα ίδια ρούχα φορούσαν όλοι. Πώς το ξέχασαν αυτό διάφοροι, όπως φερ’ειπείν ο Λυχούδης; Εκεί το αποδέχονταν, ενώ στο σχολείο θέλουν να επικρατεί η διαφορετικότητα και το προκλητικό ντύσιμο; Χίλια συγχαρητήρια στον κ. Γυμνασιάρχη για το σθένος του να πράξει το σωστό. Το σχολείο οφείλει να δεικνύει στους μαθητές να σέβονται τους θεσμούς και τις αξίες, αφού οι γονείς δεν μπορούν. Το σχολείο δεν είναι Beach bar.

  21. Σουλελες και μόνο!! Οι γονείς φταίνε που δεν αφήνουν να τους τιμωρήσουν τα παιδιά. Ξαφνικά έγιναν ζαχαρένια. Έχω 4 και όσο και να το επιβάλλω αυτό θα βάλει κοντό μπλουζάκι. Δεν έχω πρόβλημα να την διώξουν και μία και 2 φορές από το σχολείο μέχρι να καταλάβει τους κανόνες του σχολείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog