Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σε κλοιό αφρικανικής σκόνης η χώρα Λουτράκι!

- Advertisement -

– Πότε θα φύγει το «κίτρινο νέφος»

Απόκοσμες εικόνες σχηματίστηκαν σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου, από το τεράστιο πέπλο αφρικανικής σκόνης που κάλυψε τον ουρανό της Ελλάδας.

Σε πολλές περιοχές της χώρας ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Το Λουτράκι, όπως πολλές πόλεις της πνίγηκε από το… κίτρινο νέφος

Επεισόδιο μεταφοράς Σαχαριανής σκόνης προς τη χώρα μας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τη Δευτέρα 22/04 και σήμερα, Τρίτη 23/04, είναι η κορύφωση του φαινομένου.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Τρίτη 23/04 εκτός από τις πολύ αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης που θα περιορίζουν την ορατότητα, αναμένεται να εκδηλωθούν και λασποβροχές κυρίως στη βόρεια και δυτική χώρα.

Την Τετάρτη 24/04 η στροφή των ανέμων σε δυτικούς θα έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της σκόνης στα Δωδεκάνησα και την προοδευτική απομάκρυνσή της προς τα ανατολικά.

*Ευχαριστούμε το Γιάννη Κάτσινο για τη φωτογραφία

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλε Χαρουλα που είστε 😀Έχουμε χάσει την Χαρά από χτες οσο αφορά τα σχόλια των σχολιαστων και του Αντρικού φυσικα 😀Σίγουρα οι τόσες υποχρεώσεις και δουλειές που έχει τα παραμελησε μαλλον τα σχόλια !!Ελπιζω σε σύντομη αποκατάσταση του θέματος 😁Δεν μου λέτε η σκόνη καθάρισε από την ατμοσφαιρα γιατί σήμερα το βράδυ έχει ροζ πανσέληνο η πασχαλινό φεγγάρι που το λένε !Το φεγγάρι δηλαδή θα έχει χρωμα Ροζ 🩷Αντε πάω να φτιάξω φραπεδάκι 🥤να περιμένουμε να δουμε τα σχόλια ,έχουμε και πλέι οφ έχουμε και Μπαρτσα -Θρύλο στο μπάσκετ καλά θα περάσουμε και σημερις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog