Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΝΑΥΠΛΙΟ: Δεκάδες πολυτελή σκάφη για την έκθεση 9 MEDITERRANEAN YACHT SHOW (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Ανοιχτά του Ναυπλίου βρίσκονται δεκάδες πολυτελή σκάφη που αναμένουν να εισέλθουν στο λιμάνι , Πέμπτη 25 Απριλίου 2024. Πρόκειται για το 9ο Mediterranean Yacth Show που θα φιλοξενηθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Διοργανωτής είναι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού και ο δήμος Ναυπλιέων. Είναι μία απ’ τις μεγαλύτερες εκθέσεις σκαφών αναψυχής σ’ όλη την Ευρώπη. Την έκθεση, αναμένεται να επισκεφθεί πολύς κόσμος.

Ξεκινά το Σάββατο 27 Απριλίου στο Ναύπλιο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι την 1η Μαΐου. Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού, στηρίζει και ενισχύει το συγκεκριμένο είδος του τουρισμού, που έχει βρει ιδιαίτερη απήχηση.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φτώχεια καταραμένη 😜😜Δεν λέω ωραία τα βαρκακια εκεί στο Ναύπλιο να κανείς τις βόλτες σου στη Mediterranean και στον Ατλαντικο εδώ στα μέρη του Ανρικου !!Πριν πολλά χρόνια που ο μεγαλος μου ο γιος σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Σαουθαμπτον είχαμε πάει σε ένα Yacht 🛥️ club εκεί και δεν σας λέω τι φτώχεια καταραμένη έβλεπες εκεί 😜Όλοι οι λεφτάδες της Αγγλίας τα αράζουν εκεί στο Σαουθαμπτον και ξεκινούν για τις βόλτες τους στα Greek 🇬🇷 Islands στα Μοντε Καρλο και όπου άλλου έχει θαλλασα και μαρίνες !!Εχω και κότερο παμε μια βόλτα 🛥️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog