Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χιλιάδες Κορίνθιοι υποδέχθηκαν την Ολυμπιακή φλόγα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ο Δήμος Κορινθίων υποδέχθηκε και φιλοξένησε την Ολυμπιακή Φλόγα διοργανώνοντας μία λιτή και επιβλητική συνάμα τελετή, υμνώντας τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και τιμώντας το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και την «Ευγενή Άμιλλα», τις οικουμενικές αξίες του Ολυμπισμού που είναι πάντα επίκαιρες.

Η φλόγα χθες βράδυ στην προτελευταία μέρα της Λαμπαδηδρομίας επι Ελληνικού εδάφους.

Μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, η φλόγα έφτασε στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου όπου τον βωμό άναψε ο Κορίνθιος Ολυμπιονίκης & μέλος της Ε.Ο.Ε. Νίκος Ξυλούρης.

Στην πόλη της Κορίνθου διανυκτέρευσε η Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρα 9.00 πμ θα πραγματοποιηθεί η διέλευσή της από τη Διώρυγα της Κορίνθου στο ταξίδι της για τη Γαλλία με τη ναυαρχίδα του Γαλλικού Εμπορικού Ναυτικού «Belem»

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λόγο για τιςψ εκδηλώσεις που έγιναν στην Κόρινθο για την ολυμπιακή φλόγα ο καλος μου φίλος και ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της Κορινθίας ο Χρήστος Καρσιώτης έβαλε στην σελίδα του στο φέισμπουκ μια φωτογραφία του που ήταν λαμπαδιοδρομος πάλι στην Κόρινθο για το 1968 στο Μεξικό την Ολυμπιάδα !!Ιστορικη φωτογραφία πιτσιρικας τότε ο Χρήστος !!Αυτα τα ολιγα Αντε καλό Σαββατοκύριακο από Δευτερα πάλι τα σχόλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog