Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Το Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας συμπράττει με το Δημοτικό Σχολείο Κακοπετριάς Κύπρου για το «Χρυσοπράσινο Φύλλο»

άλλη μία δράση που αξίζει επαίνου

- Advertisement -

Οι δράσεις για τη συμμετοχή του σχολείου μας στο διακρατικό πρόγραμμα συνεχίζονται.
Όπως ήταν προγραμματισμένο, εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ανταπέδωσαν την επίσκεψη της Κυπρίας συναδέλφου, κας Μαρίας Δημητρίου.

Ο κ. Γιάννης Στέφας και η κα Δέσποινα Βροντίση, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Κακοπετριάς Λευκωσίας Κύπρου.

Θέμα της τετραήμερης επίσκεψης, 18-21/4, ήταν η γνωριμία με τους συναδέλφους και τους μαθητές του σχολείου, η αξιολόγηση των έως τώρα δράσεων, η ανταλλαγή απόψεων για την περαιτέρω συνέχεια του διετούς προγράμματος και προετοιμασία.

Η τελευταία ημέρα ήταν αφιερωμένη στην Ημερίδα που παρακολουθήσαμε στο ΚΠΕ Αθαλάσσας Λευκωσίας όπου έγιναν παρουσιάσεις από όλα τα συμμετέχοντα σχολεία Ελλάδας και Κύπρου, εξαιρετικά εργαστήρια σχετικά με την θεματολογία και ξενάγηση στο χώρο.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συναδέλφους από το Δημοτικό Σχολείο Κακοπετριάς για την υπέροχη φιλοξενία τους, την άψογη οργάνωση και την αγάπη που εισπράξαμε!!

Δεν θα παραλείψουμε να σημειώσουμε τις άριστες εντυπώσεις από τα παιδιά του σχολείου!

Η επίσκεψη δεν θα μπορούσε να είναι επιτυχημένη χωρίς την υποστήριξη της Διευθύντριας μας, του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Τους ευχαριστούμε!

Με τη βεβαιότητα της φιλίας που ξεκίνησε, ανυπομονούμε για τη συνέχεια και την επόμενη συνάντηση μας τον Δεκέμβριο 2024, που θα έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε εκπαιδευτικούς και μαθητές!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog