Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βραζιλία: Ζήτησε να θάψουν την Bentley του για να μπορεί να την οδηγήσει μετά θάνατον

Τί άλλο θα σκεφτεί ο ανθρώπινος νους

- Advertisement -

Ένας από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους στη Βραζιλία, o Thane Chiquinho Scarpa, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν ανακοίνωσε τα σχέδια του, να θάψει της ενός εκατομμύριου δολλαρίων του Bentley, ώστε να μπορεί να την οδηγήσει και μετά θάνατον.

Αυτό του το τέχνασμα έλαβε μεγάλη προσοχή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ως επί το πλείστον αρνητική και επικρίθηκε έντονα για την υπερβολική χειρονομία και τη σπατάλη ενός πολύτιμου προϊόντος. Γιατί δεν θα έδινε το αυτοκίνητο σε φιλανθρωπία;

Πόσο μακριά από την επαφή με την πραγματικότητα είναι αυτός ο τύπος; Συνέχισε παρ’αυτά με την τελετή.

Αλλά, υπάρχει μια ανατροπή. (Φυσικά και υπάρχει. Γιατί άλλωστε να ασχολούμαστε με αυτή την ιστορία;)

Στιγμές πριν από τη χαμήλωση του αυτοκινήτου στο έδαφος που προετοιμάστηκε για την ταφή της Bentley, δήλωσε ότι δεν θα θάψει το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια αποκάλυψε το πραγματικό του κίνητρο για το δράμα: Απλά να δημιουργήσει συνειδητότητα και ευαισθητοποίηση για τη δωρεά οργάνων.

Οι άνθρωποι με καταδικάζουν επειδή ήθελα να θάψω ένα εκατομμύριο δολάρια, μια Bentley, στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι θάβουν κάτι πολύ πιο πολύτιμο από το αυτοκίνητό μου”, δήλωσε ο Scarpa κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στην τελετή. “Θάβουμε καρδιές, συκώτια, πνεύμονες, μάτια, νεφρά. Αυτό είναι παράλογο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι περιμένουν μια μεταμόσχευση και θάβετε τα υγιή σας όργανα που θα μπορούσαν να σώσουν τόσες πολλές ζωές!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog