Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

L-Medical: «’Αλλαξε χέρια», αναβαθμίζεται και προσθέτει περισσότερες ιατρικές υπηρεσίες

- Advertisement -

Το ιδιωτικό πολυιατρείο L-Medical Λουτρακίου και Αλμυρής «Άλλαξε χέρια», αναβαθμίζεται και προσθέτει περισσότερες ιατρικές υπηρεσίες!


Η καινούργια μετοχική του σύνθεση, που απαρτίζεται από ανθρώπους, με πολυετή εμπειρία στον ιατρικό χώρο, αναβαθμίζει τις υπάρχουσες υπηρεσίες αλλά προσθέτει και νέες για την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού.


Στο L-Medical δεν θεωρούν την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών πολυτέλεια, αλλά βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς. Για το σκοπό αυτό, παρέχεται ιατρικός εξοπλισμός και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας ευρωπαϊκών προδιαγραφών σε όλα τα ιατρικά τμήματα που διαθέτει το κέντρο.


To L-Μedical αναπτύσσεται συνεχώς, δικαιολογώντας απόλυτα τον τίτλο του βασικού πρωταγωνιστή στη διαμόρφωση ενός υγιούς τοπίου στο οποίο κυριαρχεί η αξιοπιστία, η πρωτοπορία και ο σεβασμός στον άνθρωπο και στην υγεία.

Αναλυτικά τα τμήματα:


Μικροβιολογικό
Παθολογικό
Γυναικολογικό
Καρδιολογικό
Ενδοκρινολογικό
Αγγειοχειρουργικό
Δερματολογικό
Νευρολογικό
Οδοντριατρικό
Ορθοπεδικό
Ουρολογικό
Πλαστικό χειρουργικό
Ρευματολογικό
Τμήμα Υπερήχων
Τμήμα γενικής Χειρουργικής
Ωτορινολαρυγγολογικό (ΩΡΛ)
Μαστολόγος
Οφθαλμολογικό

Στην Αλμυρή

Έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τη διασφάλιση του υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας, το L-Medical, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού στο Λουτράκι, έχει επεκταθεί στο νέο σύγχρονο Πολυιατρείο στην Αλμυρή Κορινθίας…


Έγινε έτσι, το σημείο αναφοράς στην Κορινθία, στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας. Η συντονισμένη προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού του, η άρτια κατάρτιση της επιστημονικής ομάδας, αλλά και η βαθιά αίσθηση ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, τον ασθενή και την κοινωνία, αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που καθιερώνουν ήδη το L.Medical, ως σημείο αναφοράς στον κλάδο της πρόληψης και της Yγείας.


Στο νέο Πολυιατρείο, μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις του.  Σταδιακά, αναμένεται να προστεθούν και άλλα τμήματα, προκειμένου σύντομα να είναι σε θέση να προσφέρει σε όλους, μια ολοκληρωμένη υπηρεσία Υγείας.

Το κοινωνικό προφιλ

Το L-medical διαχρονικά έχει σταθεί σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, σε σχολεία και όπου έχει ζητηθεί, με τη συνδρομή υψηλών παροχών υγείας.

Το L-Medical είναι συμβεβλημένο με όλα τα Ταμεία του ΕΟΠΥΥ

Περισσότερες πληροφορίες : l-medical.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog