Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πρόγραμμα των θρησκευτικών εκδηλώσεων τη Μεγάλη Εβδομάδα

αναλυτικά το πρόγραμμα

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σας καλεί να παραστείτε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας, στην πόλη του Λουτρακίου (Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Τιμίου Προδρόμου).

Μεγάλη Παρασκευή (03-05-2024)

Ώρα 20:30’ Συνάντηση Επισήμων (στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ιωάννου & Κολοκοτρώνη)

Ώρα 20:45’ Προσέλευση Επισήμων στον Ιερό Ναό για την Περιφορά του Επιταφίου

Μεγάλο Σάββατο (04-05-2024)

Ώρα 23:30’ Συνάντηση Επισήμων (στη διασταύρωση των οδών Αγ. Ιωάννου & Κολοκοτρώνη)

Ώρα 23:40’ Προσέλευση Επισήμων στην Ακολουθία της Αναστάσεως.

Στους Αγίους Θεοδώρους (Ιερός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου), τη Μ. Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00’ και το Μ. Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00’.

Στα Ίσθμια (Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου), τη Μ. Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00’ και το Μ. Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00’.

Στην Περαχώρα (Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών), τη Μ. Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 20.45’ και το Μ. Σάββατο (Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου), η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00’.

Στα Πίσια (Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής), τη Μ. Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00’ και το Μ. Σάββατο η τελετή της Αναστάσεως στις 23.00’.

Στον Σχοίνο (Ιερός Ναός Αγίου Μηνά), τη Μ. Παρασκευή η Περιφορά του Επιταφίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.00’ και το Μ. Σάββατο η Ακολουθία της Αναστάσεως στις 23.00’.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μεγάλη εβδομάδα από αύριο !!Καλο θα ηταν να νηστευσουμε και σε σχόλια εδώ στο loutrakiblog χρονιάρες μέρες και να μην γκρινιαζουμε με πρώτο και καλύτερο εμένα !!Εχουμε καιρό από την άλλη εβδομάδα μετά το Πάσχα να πούμε τα τρέλα μας να γκρινιαζουμε και όλα τα ωραία που βλεπουμε καθημερινά εδώ !!Να ευχηθώ πρώτα στην Χαρά και τον Μιχάλη και τους συνεργάτες υγεία και Καλη Ανάσταση !!Υγεια και καλή Ανάσταση σε όλους και όλες τους αναγνώστες και ότι και να λεμε και γράφουμε κατα καιρούς να μην τα περνούμε και της μετρητής και δεν χρειαζετε να το παρά τραβάμε γενικά όλοι μας !Φρενο να βάζουμε και θα είμαστε καλά οσο γίνετε !!Θα προσπαθήσω να ελαττώσω λιγάκι τα σχόλια αυτήν την Μεγάλη εβδομάδα που δεν έχει και πολλά γεγονότα !.,Αντε καλό Πάσχα με υγεία πάνω από όλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog