Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο προτελευταίος σταθμός για την Ολυμπιακή Φλόγα στην Ελλάδα

ο τελευταίος είνι στο Καλλιμάρμαρο

- Advertisement -

Ως τελευταίος σταθμός πριν την Τελετή Παράδοσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το ΚΠΙΣΝ, μαζί με πλήθος επισκεπτών, υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι την Ολυμπιακή Φλόγα και έγινε μέρος του μοναδικού ταξιδιού της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «Παρίσι 2024».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και την παρέλαση σημαιών. Η πρώτη λαμπαδηδρόμος, η δημοσιογράφος Κατερίνα Αναστασοπούλου ξεκίνησε την πορεία της από το Κέντρο Επισκεπτών και παρέδωσε τη δάδα στη δεύτερη λαμπαδηδρόμο, Χριστίνα Βασιλικού, Διευθύντρια Εμπειρίας Επισκεπτών & Ειδικών Εκδηλώσεων ΚΠΙΣΝ, η οποία άναψε τον βωμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απηύθυναν χαιρετισμό η Διευθύνουσα Σύμβουλος ΚΠΙΣΝ, Έλλη Ανδριοπούλου, ο εκπρόσωπος της Γαλλικής Πρεσβείας, Christian Fatras και ο Πρόεδρος της Hellenic Olympic Committee και Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Olympics, Σπύρος Καπράλος.

Ακολούθησε το Greek National Opera Ballet / Μπαλέτο ΕΛΣ, συνοδεία των Σιντριβανιών στο Κανάλι, σε χορογραφία Κωνσταντίνου Ρήγου πάνω στον «Ηπειρώτικο χορό» του Νίκου Σκαλκώτα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον τρίτο λαμπαδηδρόμο, τον Γενικό Διευθυντή ΚΠΙΣΝ, Δημήτρη Πρωτοψάλτου, ο οποίος παρέδωσε τη δάδα στην τέταρτη, και τελευταία λαμπαδηδρόμο, την Γενική Διευθύντρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρο του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Υβέτ Κοσμετάτου.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ενημερώσω για την απώλεια του συμπαθη δημοσιογράφου Στρατου Σεφτελή !!Ενας εξαιρετικος δημοσιογραφος που μεγαλωσε πολλες γενιές δημοσιογράφων όπου εργάστηκε σε τύπο και τηλεόραση !Γνωστος για τα αισθήματα του για την ΑΕΚ που κάλυπτε το ρεπορτάζ της για δεκαετιες !!Και η ΠΑΕ ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση για την απώλεια του

  2. Καλή Μεγάλη εβδομάδα σε όλους εδώ στο loutrakiblog!!Σε ένδειξη σεβασμού για την Μεγάλη εβδομάδα δεν θα σχολιάζω τα γνωστά που γράφω !!Δεν ξέρω αν το έχει ανοικτό το μπλογκ η Χαρά 😜😜Θα σας γράψω για το Μπέρμιγχαμ και την Αστον Βιλλα που θα πάω την Πέμπτη να δω το ματς !!Το Μπέρμιγχαμ που είναι ένα τσιγαρο δρόμο που λεμε από το Νιουπορτ έχει μεγάλη ιστορία είναι στην καρδιά της Αγγλιας και έχει και 3 μεγάλες και ιστορικές ομάδες !.,Την Αστον Βιλλα ,την Μπέρμιγχαμ και την Γουεστ Μπρομγουιτς Αλμπιον !!Μεγαλουπολη με πολυεθνική κουλτουρα που λεμε !Βιομηχανικη πόλη που είχε τα πάνω και τα κάτω της όπως γίνετε συνηθως!!Αυτα τα ολιγα και ευχη να γυρίσω με ένα καλό αποτέλεσμα την Πέμπτη το βράδυ στο ιστορικό αυτο ματς για μια ελληνική ομάδα πρώτα από όλα !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog