Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

SPORTCAMP: Loutraki Easter Cups 2024

στα πλαίσια των Πασχαλινών Τουρνουά

- Advertisement -

Για μια ακόμη χρονιά, το SPORTCAMP υποδέχτηκε τους νεαρούς φίλους του ποδοσφαίρου και μπάσκετ, στα πλαίσια των Πασχαλινών Τουρνουά Loutraki Easter Soccer & Basketball Cups.

Το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP φιλοξένησε πλήθος νεαρών αθλητών σε ένα τριήμερο γεμάτο δράση και ενέργεια . Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο, ενώ οι γονείς και οι φίλοι τους παρακολουθούσαν με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό!

Οι αγώνες Basketball και Soccer ήταν γεμάτοι από συναρπαστικές στιγμές. Τα παιδιά έδειξαν τις δεξιότητές τους, ενώ ο ανταγωνισμός ήταν στο κόκκινο! Από απίθανα καλάθια στο μπάσκετ μέχρι εντυπωσιακά γκολ στο ποδόσφαιρού, κάθε στιγμή ήταν πλημμυρισμένη από ενθουσιασμό και πάθος.

Αθλητές, αθλήτριες και προπονητές από ομάδες όλης της Ελλάδας απόλαυσαν τη διαμονή τους στις άρτιες εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, καθώς και σε ξενοδοχεία της περιοχής, ενώ γευμάτισαν στο πιστοποιημένο με HACCP εστιατόριο του αθλητικού κέντρου. Η πόλη του Λουτρακίου υποδέχτηκε και τους συνοδούς των συμμετεχόντων, οι οποίοι περιηγήθηκαν στις ομορφιές της περιοχής και στα τοπικά καταστήματα.

Οι αθλητικοί αγώνες δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να διασκεδάσουν και να ασκήσουν το σώμα τους, αλλά και μια ευκαιρία να μάθουν τη σημασία της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης, του ευ αγωνίζεσθαι και όλες τις αξίες που προάγει ο αθλητισμός.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, τους γονείς και τους προπονητές που έκαναν αυτό το Πασχαλινό τουρνουά τόσο ξεχωριστό. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στους αθλητές και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και του χρόνου!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μερικές φορές το μέλλον δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς όπως γνωριζουμε και όσοι το προσπαθούν τρώνε τα μούτρα τους !!Τα παραδείγματα πολλά να μην γράφω και κουράζω ας πούμε για αυτά που γράφουμε εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά για τα αθλητικά σχόλια μας !!Σιγουρα το πείραγμα η πλακίτσα και όλα αυτά καλό είναι να γίνονται για να περνάει η ώρα μας !Μακαρι τα προβλήματα του κόσμου να ήταν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα !!Εγω σαν γαβρακι που είμαι με πετσόκοψαν φέτος τα παιδιά εδώ στο μπλογκ σε δύσκολες στιγμές για την ομάδα μου !Ο Αντρεας όμως Κέρβερος κανονικός κράταγε γερά και έλεγε περιμένετε ,περιμένετε !!Κοιτα να δεις όμως πως τα φέρνει η fortune 🔮 η τύχη δηλαδή !!Φαντασου τώρα έναν Αεκζη να σκέφτεται ότι με 3 νίκες ο θρύλος θα πάρει πρωτάθλημα και μπορεί και να σηκωσει και στο γήπεδο της ΑΕΚ ευρωπαϊκό τρόπαιο !!Για αυτο σας το φωνάζω από τον Αύγουστο να κάνετε υπομονη !!Τωρα μπορεί να μην γίνει ετσι ουτε και ευρωπαϊκό ουτε πρωτάθλημα ακόμα και μα βγει και τέταρτος ο θρύλος και να ζήσουμε εμεις καλά και εσεις καλύτερα !!Αντε να δούμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog