Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

3 τόννοι κρέατα και 8 τόννοι τρόφιμα μοιράστηκαν από την «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» ενόψει της εορτής του Πάσχα

από την 1η Απριλίου 2024 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024

- Advertisement -

Προετοιμαζόμενοι να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», από την 1η Απριλίου 2024 έως και την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2024, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε και προσφέραμε με αξιοκρατικά κριτήρια τρεις (3) τόννους κρέατα και κοτόπουλα και οκτώ (8) τόννους τρόφιμα, ώστε κι εφέτος οι πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφοί μας, στην περιοχή της Κορινθίας, να αισθανθούν ότι η «μάνα» Εκκλησία, ιδιαίτερα τούτες τις δύσκολες μέρες, ενδιαφέρεται γι’ αυτούς και δεν τους εγκαταλείπει ποτέ μόνους.

Εκτός από τις Ενορίες της πόλεως της Κορίνθου, που ενίσχυσαν το κατάστημα μας με ελαιόλαδο και τρόφιμα, οι μεγάλοι μας χορηγοί ήταν, όπως πάντοτε, παρόντες με την αξιοθαύμαστη και φιλάνθρωπη παρουσία τους.

Η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε σημαντική ενίσχυση δίνοντας δύο (2) τόννους κοτόπουλα, καθώς επίσης και η Κορινθιακή Εταιρία «ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» για πολλοστή φορά κατέστη αρωγός στην σημαντική φιλανθρωπική προσπάθεια μας, αλλά και ο «Όμιλος Πιέτρη» με χιλιάδες μερίδες ζεστού φαγητού.

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» αισθανόμαστε την ιερή υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους ανωτέρω αλλά και τους χιλιάδες φιλάνθρωπους ιδιώτες Κορινθίους για την αγάπη τους και την έμπρακτη στήριξη τους στο μεγάλο έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», που με ταπεινότητα και προσήλωση υλοποιεί την απόφαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου «κανείς πεινασμένος στην Κορινθία μας», ιδιαιτέρως δε τις Άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα!


Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο «Καλή Αγία Ανάσταση», με τις ευλογίες του Αναστάντος Ιησού Χριστού και υγεία προσωπική και οικογενειακή!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog