Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε ποιος επιχειρηματίας είναι έτοιμος να αναλάβει τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

- Advertisement -

Καταιγιστικές εξελίξεις ύστερα από σειρά δημοσιευμάτων για τον ΠΑΣ Κόρινθος. Ο Γιώργος Πιέτρης που μέχρι προχθές υπέγραφε σαν πρόεδρος της ομάδος, στην χθεσινή του ανακοίνωση υπογράφει απλώς ως Γιώργος Πιέτρης!

Ένα μπάχαλο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στην ιστορική ομάδα της Κορίνθου με τις ενέργειες που κάνει η νυν διοίκηση.

Από την στιγμή που αποχώρησε ο Αλέξης Κούγιας η ομάδα διοικητικά δείχνει να έχει χάσει τον βηματισμό της και το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο.

Στην πόλη συζητείται έντονα το τελευταίο διάστημα ότι έχει σφραγιστεί επιταγή(!) που αφορά προμηθευτή της ομάδος(ρούχα) ενώ τον ασκό του Αιόλου για την τωρινή αναστάτωση άνοιξε η συζήτηση περί παραχώρησης του γηπέδου του Συνοικισμού στο δήμο Κορινθίων, στη συνεδρίαση του τελευταίου δημοτικου συμβουλίου

Στο δημοτικό συμβούλιο ακούστηκε ότι τα 10,000 ευρώ της περσινής επιχορήγησης δεν εισπράχτηκαν (γιατί άραγε;) ενώ αρκετοί «γνώστες» ισχυρίζονται ότι με την σημερινή κατάσταση στο διοικητικό συμβούλιο ούτε τα 50,000 ευρώ που αποφάσισε η Πνοή Δημιουργίας και η Πράσινη Πόλη θα μπορέσουν να εισπραχθούν!

Το γιατί θα το μάθετε στην Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί νόμιμα και θα είναι όλα τα μέλη εκεί.

Το άλλο λάθος είναι η παραχώρηση του γηπέδου του Συνοικισμού στον δήμο με μια απόφαση ενός «λειψού» διοικητικού συμβουλίου, αντί όπως ορίζει το καταστατικό να υπάρχει απόφαση της Γενικής Συνέλευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας την προηγούμενη Παρασκευή, ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης έγινε αποδέκτης επιστολής 4 μελών της ομάδος που κατέθεσαν έγγραφο με τις ενστάσεις τους για όσα διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και από εκείνη την μέρα άρχισε να ανεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο. Εν ολίγοις τα μέλη του ΠΑΣ διαμήνυσαν στο Νίκο Σταυρέλη ότι κάθε ενέργεια του Γ.Πιέτρη είναι άκυρη και μη νόμιμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στα αυτιά μας (και στα μάτια μας!) έφτασε επίσης η πληροφορία ότι σε τοπική εφημερίδα δημοσιεύτηκε κάλεσμα για σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Πρωτομαγιά(!) και αφού δεν πήγε κανένας-και ποιός να πάει- η Γενική Συνέλευση έγινε την επόμενη μέρα στις 2 Μαΐου!

Ο νόμος ορίζει ρητά ότι το κάλεσμα για Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα ΜΜΕ πρέπει να γίνεται τουλάχιστον 10 μέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της, εδώ το δημοσίευμα (όπως θα δείτε παρακάτω) είναι δυο μέρες πριν στις 29 Απριλίου! Υπόψιν ,ούτε καν στην σελίδα της ομάδος στο facebook δεν είχε ανέβει η Γ.Σ. ,αντίθετα δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα μέσα σε κάποια σελίδα.

Ανθρωποι του ποδοσφαίρου μιλούν για «εικονική γενική συνέλευση» έτσι ώστε να πάει η ομάδα στο Πρωτοδικείο και το Δικαστήριο να ορίσει διοίκηση αφού σε καμία από τις δύο Γ.Σ δεν υπήρχε απαρτία. Το δε θέμα της Γ.Σ. είναι τι άλλο η παραχώρηση του γηπέδου, ούτε εκλογές , ούτε οικονομικός και διοικητικός απολογισμός (που έχει να γίνει δύο χρόνια!) παρά μόνο η παραχώρηση του γηπέδου του Συνοικισμού στον δήμο. Όλα λάθος!

Μέλη του Συλλόγου ΠΑΣ Κόρινθος ισχυρίζονται ότι το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο είναι παράνομο και δεν έχει την δικαιοδοσία  να πάει την ομάδα στο Πρωτοδικείο( στις 8/5) ενώ είναι αποφασισμένοι να επισκεφτούν τον Εισαγγελέα Κορίνθου για να κινηθούν νομικές διαδικασίες. 

Ο Γιώργος Πιέτρης που μέχρι πρότινος υπέγραφε σαν Πρόεδρος ,στην χθεσινή του ανακοίνωση έχει απαλειφθεί η ιδιότητα του προέδρου και υπογράφει σαν Γιώργος Πιέτρης απλά.

Δείτε εδώ το πριν και το μετά.

Ερχεται έτοιμος ο Πιτσάκης

Πέρα όμως από αυτά τα τραγελαφικά που γίνονται και περιγράψαμε πριν και βλέποντας το αδιέξοδο που πάει να δημιουργηθεί  για τον ΠΑΣ Κόρινθος, ομάδα επιτυχημένων επιχειρηματιών της πόλης με επικεφαλής τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιτσάκη δηλώνουν παρόντες και έτοιμοι να αναλάβουν την ομάδα της Κορίνθου!

Η ομάδα Πιτσάκη πλαισιώνεται από ανθρώπους που έχουν καθαρό επιχειρηματικό προφίλ, ρευστότητα χρημάτων και αγνές προθέσεις.

Δίπλα τους θα σταθούν αρωγοί, παράγοντες που έχουν ματώσει οικονομικά στο παρελθόν και η Μπάρτσα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Αυτό σημαίνει ότι η ιστορική ομάδα της Κορίνθου δεν θα χαθεί, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και θα διεκδικήσει τον ρόλο που έχει ιστορικά ως μία από τις κορυφαίες επαρχιακές ομάδες της χώρας.

mifi

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό Πάσχα με υγεία σε ολο τον κόσμο !!Ειχα την χαρά και την τύχη να είμαι πάρων σε μια ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό χτες το βράδυ στο ιστορικό Βίλα παρκ στο Μπέρμιγχαμ !!Θα σταθώ σε μια συγκινητική στιγμή που είδα στο γήπεδο !!Ηταν ο γίγαντας ο Μανώλης Κονταρος σε ένα καροτσάκι αναπηρικό να παρακολουθεί τον αγώνα !!Ο πατριώτης μας ο Μάρκος Σεφερλής που ήταν και αυτός στο γήπεδο έσπευσε να τον χαιρετήσει και να τραβήξουν και αναμνηστικές φωτογραφίες !!Στο τελος του ματς και αφού ήρθε και ο πρόεδρος ο Μαρινακης να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο φίλησε και αγκάλιασε τον Κονταρο !!Μετα φυσικα μου φώναξε «τουε έφαγα Αντρέα «Του απάντησα για ακόμα μια φορά «φατους πρόεδρε «Καλή Ανάσταση

  2. Αντε να δούμε ποτε θα το «ανοίξουμε «το μπλογκ αγαπητή μας Χαρά να ενημερωσουμε τον λαό για τα αθλητικά δρώμενα 😁😁Η αθλητική κίνηση η ζωή αν θέλετε συνεχίζετε μετά την διακοπή για το Πάσχα !!μπασκετ ,ποδόσφαιρο ,πλέι οφ συλλαλητήριο η θύρα 13 για τον Αλαφούζο σε δουλειά να βρισκόμαστε !!Μπασκετ θρύλος και Παναθα θα τα δώσουν όλα να πάνε στο Βερολίνο για το F4 🏀Ο Ολυμπιακός με την αρμάδα του Χοσε Λουις περιμένει τους «Χωριάτες «για να δούμε αν παμε στην Αγία Σοφία για το τελικό !!Τα πλέι οφ ο κλεφτοκοτάς ο Λουτσεσκου καταστρώνει τα πλάνα του μην έρθουν τίποτα ντόρτια στην Τούμπα την Κυριακή !!Τελος η Παναθα και τα καλόπαιδα της θύρα 13 ετοιμάζουν την Κυριακή πριν το ματς με τον Ολυμπιακό συλλαλητήριο για να φάνε και τον Γιαννάκη Αλαφούζο όπως φαγανε και τον Τζιγκερ και τους Βαρδηνογιανηδες !Αυτα είναι δικά τους θέματα και αν δεν βρουν την λύση δυστυχως η Παναθα θα καταντησει σαν τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να πέρνει κάθε 25 και 35 χρόνια τίτλο !!Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog