Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Α.Ο.ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Nίκη = Άνοδος την Κυριακή!

- Advertisement -

Tελευταίος Αγώνας των Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική

ΝΙΚΗ=ΑΝΟΔΟΣ!

Η πιο κρίσιμη στιγμή της χρονιάς πλησιάζει!

Την Κυριακή, η ομάδα του ΑΟΛ θα δώσει την τελευταία της μάχη για αυτή τη σεζόν, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι παίκτες έχουν δώσει την ψυχή τους σε κάθε αγώνα και τώρα χρειάζονται τη στήριξη όλων για να κάνουν το τελευταίο και αποφασιστικό βήμα προς την επιτυχία.

Όλοι οι φίλαθλοι καλούνται να παρευρεθούν στο γήπεδο και να ζήσουν μαζί μια ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Κάθε φωνή μετράει, κάθε χειροκρότημα ενισχύει το ηθικό της ομάδας!

Όλοι με τον ΑΟΛ!

Κυριακή, 26/5

Ώρα: 17:00

Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ “ΧΡΗΣΤ

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικα μόνο ο ΑΟΛ μας δίνει χαρά φετος που λέει ο λόγος !!Αντε ένα ματς εμεινε να πάει η «Λουλα « αύριο στο γήπεδο να βοηθήσουν τα παιδιά !Δικαιολογιες δεν υπάρχουν την ώρα που είναι το ματς !Και τελικό F4 να δουν είναι αργά οι Παναθες Λουτρακιωτες !!Χτες ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ είχαν πορεία αντίθετη !!ο Βαζελος έκανε περίπατο με τους Τούρκους και περιμένει την Ρεάλ που ετσι όπως πήγε το ματς έκανε περίπατο και αυτή νε τον Θρυλεωντα !!Δεν εξηγητε η εμφάνιση της ομάδας χτες και οι δικαιολογιες για τα προβλήματα και την ενίσχυση που δεν έγιναν φέτος ,δεν υσχιουν γιατί ο Ολυμπιακός του δεύτερου ημιχρόνου αν ήταν και στο πρώτο ημίχρονο τώρα θα μιλάγαμε για ελληνικό τελικό φάιναλ 4 !!Ρε μηπως δεν ήθελαν εκεί στην FIBA ελληνικό τελικό ??Γιατι έχουμε δει ομορφιές φέτος και χτες οταν πλησίασε ο γαβρος την Ρεάλ βάλανε μέσα τα σκυλιά εκεί στην Αρένα και τα κοράκια έδωσαν και αυτά κάτι σπόρια στην Ρεάλ !!Αυτα για σήμερα Σάββατο πρωινό στην ηλιόλουστη Ουαλλια του Αντρικου !!Παω για εργασίες και καθαρισμό στην αυλή του shoebox ετσι και αλλιώς weekend no comments απο την Χαρά 😁😁🐦‍⬛ τ

  2. To πετυχαμε κι αυτο, να εξαγουμε πολιτισμο. Χθες, εντελως αναιτια, απογοητευμενοι χουλιγκανς του ολυμπιακου για την ηττα της ομαδας τους, επιτεθηκαν σε φιλαθλους του παναθηναικου. Το αποτελεσμα ειναι ενας να παλευει για τη ζωη του και 11 ακομη τραυματιες. Προσφατη ειναι η δολοφονια του αστυνομικου, αυτη δεν ειναι ομαδα, αλλα εγκληματικη οργανωση και ετσι πρεπει να δικαστει. Ανθρωποι δολοφονουνται για το χρωμα της φανελας τους, οπως ο ισις δολοφονουσε ετεροδοξους. Απλοι φιλαθλοι που πηγαν να παρακολουθησουν εναν αγωνα μπασκετ, κινδυνευουν να μην επιστρεψουν στις οικογενειες τους σωοι και αβλαβεις. Να ξεκινησει το συντομοτερο η δικη των χουλιγκανς δολοφονησαν τον αστυνομικο και πανηγυριζαν και να καταδικαστουν σε ισοβια. Να διαλυθει αυτος ο αθλητικος ομιλος που ντροπιαζει την Ελλαδα και στο εξωτερικο και αφηνει νεκρους απο το περασμα του. Φτανει πια!

  3. Να δώσουμε Συνχαρητηρια στην Παναθα για την κατακτησει της Ευρωλίγκας γιατί είναι μια ελληνική ομάδα και χαιρόμαστε πάντα οταν υπάρχουν επιτυχίες !!Φετος η πρώτη και η τριτη ομάδα στην Ευρώπη είναι ελληνικές και αυτο είναι θετικό !!Δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω στον 0921 γιατί όπως κάνει συνηθως έχει μνήμη για τον Ολυμπιακό μόνο !!Απο ότι ειδαμε και διαβάσαμε από το Βερολίνο οι Ολυμπιακοί και οι παναθηναϊκοί Έλληνες φίλαθλοι έδειξαν καλή συμπεριφορά και φωτογραφίες τράβηξαν και μαζί πήγαν στο γήπεδο κλπ !.,Οι Τούρκοι πήγαν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα πριν το ματς με τον Παο αλλά οι γερμανικοί αστυνομία τους έβαλε να καθησουν τιμωρία !!Τωρα οσο αφορά το γεγονός που λέει ο επιλεκτικός μόνο για τον Ολυμπιακό 0921 ήταν κάτι που χάλασε την ωραία εικόνα !.,Σίγουρα θα ήταν γνωστοι μεταξύ τους και οι κόκκινοι και οι πράσινοι να υποθέσουμε !!Τωρα που βρηκαν τα ρόπαλα τα κρανοιι λίγο περιεργο θα πω εγώ !Εγω προσωπικα το λέω πάντα οι ομάδες και οι ίδιοι οι φίλαθλοι αυτούς που δημιουργούν όλα αυτά να τους απομακρύνουν !Αυτοι δεν έχουν ουτε ομάδα ουτε φίλαθλοι είναι !!Μπαινουν σε όλες τις ομάδες για να κάνουν ότι κάνουν και την πληρώνουν και οι ομάδες και πολλες φορές άσχετοι με οπαδικα και αλλά κίνητρα !!Και θα βρίσκετε ο κάθε κομπλεξικός σαν τον 0921 να χαρακτηρίζει τα εκατομυρια των ολυμπιακών και τον Ολυμπιακό και να ευχετε να διαλυθεί !!Το ίδιο θα έλεγα και λέω και για τις άλλες μεγάλες ομάδες που έχουν και αυτές τα θέματα με τους χουλιγκανους !Αλλα εκεί δεν λεει ο0921 τίποτα !Μονο Ολυμπιακός είναι το πρόβλημα του !!Και επειδη είναι και κουτός θα βγει να πει ότι υποστηρίζω τους χούλιγκαν του Ολυμπιακού !Τοσο μυαλό νιανια έχει !!Να περάσει Χαρά

  4. Να χαρακτηριζεις τον εαυτον σου και οχι τους αλλους. Το περιστατικο εγινε στο Βερολινο και για αυτο το περιστατικο μιλησα. Δεν θα καθησω να γραφω κατεβατα σαν κι εσενα για το φαινομενο του χουλιγκανισμου. Να χαιρεσαι την εγκληματικη οργανωση που υποστηριζεις. Επειδη υπαρχουν αξεστα ατομα σαν κι εσενα χαμηλης νοημοσυνης, γιαυτο ανθει το θλιβερο φαινομενο.

  5. Για κατσε ρε πονηρέ γιατί εσυ κανείς το ασπρο μαύρο !!λες να μην χαρακτηρίζω τους άλλους ,ενώ εσυ με αποκαλείς άξεστο (άξεστα άτομα )και μου λες ότι υποστηρίζω εγκληματική οργάνωση !!και εγώ για το περιστατικό στο Βερολίνο μιλησα !Εσυ έβαλες στην κουβέντα αλλά πράγματα και εγώ ανάφερα γενικά το φαινόμενο χουλιγκανισμού !!Στο έχω πει ότι εισε Αρωστος και κολλημένο άτομο και για εμένα προσωπικα και για την ομάδα μου !!Σου έχω πει να κρατας τους χαρακτηρισμούς και τις θεωρίες σου για πάρτη σου !Απο την στιγμή που με αναφέρεις σε αυτά που γράφεις θα πάρεις απάντηση !!Εγιναν πολλά καλά και άσχημα στο Βερολίνο αλλά δεν έγραψες τίποτα !να περάσει παρακαλω Χαρά και ορισμένοι μην κρύβονται στην ανωνυμία και να γράφουν ότι γουσταρουν !!

  6. Όταν μάθεις ότι το final four δεν ανήκει στη FIBA, έλα με τον έλεγχο να σου βάλω άριστα!!!Αμα πια μας έχεις ζαλίσει με τα κατεβατά σου.

  7. Μας το έφαγε μαλλον το σχόλιο η Χαρά 😎Μπορεί να μην το έστειλα γιατί έχω κάτι θέματα με το Ίντερνετ σήμερα !Να το γράψω πάλι !!Ρε εσυ φίλε Κυριακο το που ανήκει το F4 είναι το θέμα μας ??Τα κατεβατά που σε ζαλίζουν αναγκάζομαι να τα γράφω μπας και καταλάβουν άτομα σαν τον 0921 τι γίνετε γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνετε !!Πανε στον άλλον τώρα !!Μας λέει ότι έχω χαμηλή νοημοσύνη αυτός που η δίκη του νοημοσύνη είναι υπό το μηδέν !!Αυτος επιλεκτικά για το κόμπλεξ που έχει για τον Ολυμπιακό γράφει ότι γράφει βάζοντας στο ίδιο καζάνι τους φιλάθλους με τους εγληματιες και ότι άλλο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα άτομα αυτά !Το ίδιο θα του έλεγα αν έγραφε για άλλες ομάδες που δυστυχως έχουν τέτοια μπουμπούκια !.,Διάβαζα πριν λίγο για ένα οπαδικό επισοδειο πάλι στην Θεσαλλονικη !!!Σε μια ταβέρνα ένας άνθρωπος πήγε σε ένα τραπέζι που ήταν ένας γνωστός του και του είπε (λυπήθηκα που χάσατε ήθελα να πάρετε εσεις το κυπελο για το κύπελλο Ελλάδος ) Το ακούνε στο δίπλα τραπέζι και τον πλάκωσαν στο ξύλο τον άνθρωπο και μετά ήρθαν ακόμα κάτι άλλοι και το βαράγανε και αυτοι !!Μερα έχεις τον 0921 να λέει να διαλυθεί ο Ολυμπιακός

  8. Μην ασχολείσαι Κυριάκο, αφορμή για κουβέντα ψάχνει. Το είδες και μόνος σου, δεν ξέρει πως η Εuroleague είναι ανεξάρτητη αρχή από την FIBA. Ασχολούμαστε με τον επτάστερο πρωταθλητή Ευρώπης εδώ, κι αυτός γράφει για eurovision, για πασοκ, για αερόστατα και δε συμμαζεύεται. Όσο του γράφουμε, θα απαντάει.

  9. Έχουμε τους άμπαλους έχουμε και τους αμπασκετους εδώ μέσα !!Τωρα ο αμπασκετος «Λευτέρης «μας λέει ότι δεν ξέρουμε που ανηκει η Ευρωλίγκα επειδη είπα για FIBA !!Αυτο καταλαβε αυτός αυτο μας λέει !Ο Παναθηναϊκός Εχωντας κατακτησει φέτος το 7 κύπελλο σε 8 τελικους υπερτερεί σε τίτλους απέναντι στον Ολυμπιακό !Σε έναν Ολυμπιακό που έχει πάει σε 9 τελικους και έχει χάσει όπως έχει χάσει 6 φορές μια ακόμα κούπα !!Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που πήγε σε τελικό της Ευρωλίγκας και την δεύτερη συνεχόμενη χρόνια !Εχει τα περισοτερα φάιναλ 4 από τον επταστερο !Εχει 29 ευρολιγκες έναντι 23 του επταστερου !Εχει back to back σε κούπες !!Αυτα που λέω δεν τα γράφω για να υποτιμήσω τις επιτυχίες του μπασκετικού. Παναθηναϊκού γιατί σαν Έλληνας χαίρομαι για ελληνική επιτυχία ομάδας !!Τα γράφω για τον πονηρό τον «Λευτέρη «που ψαχνει αφορμές για να πει τα γνωστά του !Αλλοι ψάχνουν αφορμές και λένε διαφορά !Ο Αντρεας τα λέει και τα γράφει όπως έχουν τα πράγματα όχι όπως τα φαντάζονται και τα θέλουν μερικοί !Να πάει Λοιπον ο φίλος μας ο Λευτέρης στη FIBA στην Euroleague στο NBA η όπου άλλου μπορει να δει αν αυτά που έγραψα για ΠΑΟ καο ΟΣΦΠ αν είναι η αλήθεια !!Ο Αντρεας έχει ποικιλία σε ότι γράφει είτε ΠΑΣΟΚ είτε Ευροβιζιον είτε αθλητικά και lifestyle ,Άλλοι έχουν κολλημένη την βελόνα και λένε τα ίδια και τα ίδια Αντε γεια μας

  10. Τάσο θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία σας. Δείξατε τσαγανό και το πήρατε πανάξια. Να σημειώσουμε κι εδώ κάποια που γράφονται στα ψηλά γράμματα: μετά το πρωτάθλημα Ελλάδας, κερδίσαμε και το πρωτάθλημα στην Κ15 κατηγορία και τώρα και στην Κ17, επικρατώντας στον τελικό 1-0 κατά του Αλέκου Τζ., γιατί εδώ είναι Ελλάδα.

  11. Ούτε ο Βουτσάς με τον Κωνσταντάρα δεν το πέτυχαν ποτέ αυτό στον κινηματογράφο: μια σφαλιάρα επί τρία δηλαδή!!!! Και όσον αφορά το θέμα του άρθρου, ΑΟΛάρα σ’αγαπούμε και παντού σ’ακολουθούμε.

  12. Συγχαρητήρια στη θρυλάρα για την κατάκτηση του τροπαίου. 7η πέρσι τερμάτισε στο campionato η fiorentina, 7η η Aston villa στην premier league. Όπως ξέρουμε καλά, αν αποκλειστεί κανείς από το champions league, μπορεί να συνεχίσει στο Europα. Και αν αποκλειστεί και από το Εuropa, δεν χάθηκε ο κόσμος βρε αδελφέ. Μπορεί να συνεχίσει στο conference. Κοινώς, τo conference είναι το κύπελλο των τζανετάκων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που καταλήγουν εκεί για να αντιμετωπίσουν τους 7ους των άλλων προταθλημάτων, που άλλωστε και ο Καραπαπάς απαξίωσε στο παρελθόν. Ο ολυμπιακός νίκησε άλλους τζανετάκους και πήρε πανάξια το κύπελλο.

  13. Έτσι μπράβο, είδες πως τελικά συμφωνούμε αν θες να πεις την αλήθεια? 7 τρόπαια σε 8 τελικούς. Και δεν ξέρω αν έχεις δει κάτι, ίσως όχι λόγω πρεσβυωπίας, αλλά θα στο πω εγώ να βοηθήσω: τρόπαια δεν δίνουν σε όποιον έχει την πρώτη ή τις περισσότερες παρουσίες σε F4, αλλά σε αυτόν που θα επικρατήσει στον τελικό. Το είπε κι ο δρακουμέλ στους παίκτες του στα αποδυτήρια δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό φέτος στην ευρωλίγκα. Άρα παραδέχεται πως ο καλύτερός τους εαυτός μπορεί να τους φέρει μόνο μέχρι το F4. Εκείνος ξέρει βέβαια πως μόνον ο νικητής του τελικού παίρνει κύπελλο. Εσύ πού τα το’ξερες? Στο λέω, έτσι είναι. Γιαυτό ο Γιαννακόπουλος είπε, συγχαρητήρια για απλή πρόκριση σε F4 είναι για άλλες ομάδες, όχι για μας. Εμείς έχουμε δύο αγώνες ακόμη. Το θέμα είναι να παίζεις τελικό και να κερδίζεις, όχι να φεύγεις με την ουρά στα σκέλια. Επιτέλους συμφωνείς κι εσύ, ευχαριστούμε, να’σαι πάντα καλά ρε θείο. Και καλή επιτυχία του χρόνου, να παίξετε ένα ακόμη F4 και καλή επιστροφή στα πάτρια μια μέρα μετά!

  14. Και από εμένα αγαπητέ μου Άκη, πολλά συγχαρητήρια για όσον αφορά την πανάξια & πανδίκαιη αυτή κατάκτηση, του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, από τον ΠΑΟΚ! Απλώς ήταν σε όλα ανώτερος & καλύτερος όλων, βεβαίως και τον άξιζε, αλλά και – δικαίως – και με το σπαθί του, ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης, και το πήρε!

  15. Είπα να μην κάνω ξεφρενους πανηγυρισμους και την πλακιτσα που η επιτυχία του Ολυμπιακού μας δίνει το δικαίωμα σε εμάς τους πρωταθλητες Ευρώπης πλέον !!Μια κούπα ελειπε την πήραμε και αυτή !!Οι άλλοι ας καταφέρουν 😁😁😁😁😁κάποτε κάτι παρόμοιο και εδώ θα είμαστε να πούμε μπράβο !!Οι γνωστοι αντιολυμπιακοι πικραμένοι και από το πολύ ξυδάκι που γεύτηκαν προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία και του Ολυμπιακού αλλά κυρίως μιας ελληνικής ομάδας !!Αφου Λοιπον μας λένε διαφορά θα πάρουν πίσω το ίδιο νόμισμα από τον Αντρέα 😜🏆Μολις οι μοδίστρες τελειώσουν με το ράψιμο στο έβδομο ⭐️της Παναθας ναέρθουν από εδώ να ράψουν το μεγάλο αστέρι ⭐️στην φανέλα του θρύλου !!Αστερακι με αστέρι έχει διαφορά !!Θα ράψουμε ένα μεγάλο αστέρι σαν αυτο του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδιου του Εθνικού Αστέρα Καισαριανης θα θυμούνται οι παλιοί που έχουν σήμα αστέρι μεγάλο !!Παντως ένας Παναθηναϊκός φίλος στο φέισμπουκ είπε την αλήθεια σε μια ανάρτηση του !.,(Πλέον δεν μπορούμε να λεμε στους γαβρους ουτε για πορείες ουτε για το Γουέμπλεϊ από την στιγμή που πήγαν τελικό και πήραν την κούπα )Α μπράβο ο Παναθας τα είπε όλα με αυτή την φράση !Το ίδιο υσχιει και για τους άλλους 234τους που λένε διαφορά !!Τελος θα κλείσω με την ατάκα του μεγάλου Δημήτρη Μητροπάνου (δυο είναι οι ομάδες στην Ελλάδα ,ο Ολυμπιακός και τα δευτερα του )Μητσαρα δυο ομάδες έχουν κερδίσει Ευρωπαϊκό ,ο ολυμπιακος και τα δευτερα του 🏆🏆Εντάξει είμαστε ?Ενταξει είμαστε που λέει και ο Τσουκαλας !Αντε γεια μας στους Τζανετακους Ελλάδος και Ευρώπης !!

  16. Ασε ρε φίλε 19:08. Μην συνεχίζεις. το είπα και στον Κυριάκο. Δεν βγάζεις άκρη με δαύτον. Χαίρεται όταν λαμβάνει μηνύματα, γιατί θα’χει να απαντήσει. Γιαυτό μην ασχολείσαι καθόλου, όπως κι όλοι μας. Απλά, αγνόησε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog