Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τι γίνεται στη Μυλοκοπή; (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Στην όμορφη παραλία της Μυλοκοπής, θα γίνουν τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού προϊόντος ( όπως μας είπε ο αναγνώστης μας Κ.Σ.)

Mάλιστα, έχει ήδη στηθεί από την εταιρεία παραγωγής το σκηνικό. Μέχρι εδώ, όλα καλά! Το παράδοξο είναι σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη μας η συμπεριφορά των ιθυνόντων της παραγωγής.

Συγκεκριμένα, ο συμπολίτης μας, που είναι κυνηγός και εθελοντής, υπεραγαπά τη Μυλοκοπή και την επισκέπτεται πολλές φορές το χρόνο με το τροχόσπιτό του. Ετσι, κάνουν Mini διακοπές με την οικογένειά του, καθαρίζουν την παραλία από φερτά υλικά και σκουπίδια που αφήνουν οι επισκέπτες και ταυτόχρονα προσέχουν το δάσος για την αποφυγή πυρκαγιάς.

Γνωστός σε όλους μας ο συμπολίτης μας, γνωστή και η αγάπη του για το περιβάλλον, καθώς και γνωστός ο ήπιος χαρακτήρας του (δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το όνομά του). Οπως μας κατήγγειλε, εδώ και 20 μέρες ο ίδιος και η οικογένειά του, μένουν στο τροχόσπιτό τους στη Μυλοκοπή, ψαρεύουν, κολυμπούν και περνούν υπέροχα όπως τόσες άλλες φορές.

Επισημαίνει ότι δεν υπάρχει, ούτε επιγραφή, ούτε ενημέρωση από το δήμο, ότι εκεί θα γίνουν κάποια γυρίσματα για διαφημιστικούς σκοπούς, που όπως ο ίδιος υποστηρίζει,καλώς γίνονται για να διαφημίζεται ο τόπος μας στα πέρατα της γης. Συνεπώς δεν είχε σκοπό να παρεμποδίσει, ή να ενοχλήσει ή να δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Μάλιστα του είχε προκαλέσει εντυπωση το στημένο σκηνικό και απορούσε ποιος έβαλε κιόσκι στην απομακρυσμένη παραλία της Μυλοκοπής.

Κάποια στιγμή, εμφανίστηκε ένας άνθρωπος της παραγωγής, τον πλησίασε, και τον πρόσταξε με απόλυτα αναιδή τρόπο να σηκωθεί και να φυγει αμέσως. Ο συμπολίτης μας τον ρώτησε γιατί και εκείνος του απάντησε πάλι με προκλητικό τρόπο να φύγει. Τον απείλησε δε, ότι θα καλέσει την αστυνομία να τον συλλάβουν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του. Άναυδος έμεινε ο Κ.Σ. από τη συμπεριφορά ενός αγνώστου, όπως επισημαίνει!

Συμπερασματικά, είναι πολύ ωραίο και χρήσιμο να γίνονται διαφημιστικά, όπως έχουν γίνει άλλωστε στο παρελθόν, με απώτερο σκοπό την προβολή του τόπου μας σε όλο τον πλανήτη.

Πρέπει όμως, όταν χρησιμοποιούνται οι δημόσιοι χώροι, αν μη τι άλλο να υπάρχει ενημέρωση προς τους δημότες και οι υπεύθυνοι των εταιρειών παραγωγής να είναι ευγενείς που φιλοξενούνται σε ένα τόπο! Θα μπορούσε δηλαδή, ο κύριος της παραγωγής, ευγενικά να εξηγήσει στο συμπολίτη μας τι πρόκειται να γίνει στην παραλία και ευγενικά να του ζητήσει να μεταφέρει το τροχόσπιτό του.

Χ@ρα

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεια σας. Προσωπικά δεν έχω γνώμη για τη Μυλοκοπη, καίτοι διαμένω τον μισό έτος στο Λουτράκι.
    Όμως έχω να σας πω για αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στην ωραία πόλη μας σ αρκετές πολυκατοικίες.
    Ιναι γνωστό ότι στα υπόγεια των πολυκατοικιών βρίσκονται ως επί το
    πλείστον,
    οι αποθήκες των ιδιοκτητών. Αυτές λοιπόν τις ημερες οι διαρηκτες ανοίγουν τη μια μετά την άλλη αποθήκη ψάχνοντας και κλέβουν λάδι.
    Στη δική μας πολυκατοικία, από τις δέκα αποθήκες, παραβίασαν εξ αποθήκες αποκομίζοντας περί τα διακόσια κιλά λάδι.
    Εγώ προσωπικά γνωρίζω ότι τα ίδια έχουν υποστεί άλλες δύο πολυκατοικίες.
    Τα συμπεράσματα δικά σας. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    Χανιωτακης Γιώργος.

  2. Αυτό που γνωρίζουμε εμείς και διαπιστώσαμε στη παραλία της Μηλοκοπης ήταν ότι ναι μεν γινόταν γύρισμα με απόλυτα οργανωμένο και πολιτισμενο τρόπο δυστυχώς τα πράγματα με τους σκηνωτες και με τα τροχόσπιτα δεν ακριβώς οπως θέλει να μας τα παρουσιάσει ο συμπολίτης μας γιατί έτσι τον βολεύει.Ουτε παραλια καθαρίζουν φωτιές ανάβουν καθημερινα γιατι ψηνουν σε σημείο που είναι πεύκα και επειδή την θεωρούν μόνιμα τσιφλίκι τους την παραλια δείχνουν το κακό παράδειγμα και στους υπόλοιπους περαστικούς που θέλουν να περάσουν το καλοκαίρι τους.Απαγορευονται αυτά που γίνονται στη ομορφη παραλια της Μηλοκοπης και το σωστό είναι να απολαμβάνουν το όμορφο μπανακι μας και να φεύγουμε.ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΚΟΠΗΣ

  3. Αγαπητή κυρία χαρά το ελεύθερο καμπικ δεν προσδιορίζει αν γίνετε με τροχόσπιτο η σκηνή Απαγορεύεται γενικώς Ας έρθει ο δήμος να δει τι σκουπίδια αφήνουν οι καταδκηνωτες και να καθαρίσει έστω και δύο φορές τώρα το καλοκαίρι

  4. Αυτό που γνωρίζουμε εμείς και διαπιστώσαμε στη παραλία της Μηλοκοπης ήταν ότι ναι μεν γινόταν γύρισμα με απόλυτα οργανωμένο και πολιτισμενο τρόπο δυστυχώς τα πράγματα με τους σκηνωτες και με τα τροχόσπιτα δεν ακριβώς οπως θέλει να μας τα παρουσιάσει ο συμπολίτης μας γιατί έτσι τον βολεύει.Ουτε παραλια καθαρίζουν φωτιές ανάβουν καθημερινα γιατι ψηνουν σε σημείο που είναι πεύκα και επειδή την θεωρούν μόνιμα τσιφλίκι τους την παραλια δείχνουν το κακό παράδειγμα και στους υπόλοιπους περαστικούς που θέλουν να περάσουν το καλοκαίρι τους.Απαγορευονται αυτά που γίνονται στη ομορφη παραλια της Μηλοκοπης και το σωστό είναι να απολαμβάνουν το όμορφο μπανακι μας και να φεύγουμε.ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΛΟΚΟΠΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog