Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Αποκλειστικά πλάνα! Από το γάμο…BOLLYWOOD στο Λουτράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ενας όμορφος γάμος τελέστηκε πριν λίγη ώρα στο Λουτράκι και συγκεκριμένα στο πολυτελές ξενοδοχείο Wyndham Poseidon Resort Loutraki, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, ανάμεσα σε πεύκα, δίπλα στα νερά του Κορινθιακού!

Ενας γάμος που ενώνει δύο λαούς, δύο παραδόσεις, δύο πολιτισμούς!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog.gr η νύφη που ακούσει στο όνομα Sempanie, είναι κόρη Ινδού επιχειρηματία μεγιστάνα και ο γαμπρός, ο Αλέξανδρος Δ. είναι Ελληνας με καταγωγή από την Κορινθία και συγκεκριμένα από το το Λεόντιο.

Οι δύο νέοι δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και κατοικούν μόνιμα στην Αμερική, αλλά ήταν επιθυμία τους ο γάμος τους να γίνει στην Ελλάδα με συγγενείς και εκλεκτούς φίλους.

Δείτε πλάνα από το πρώτο προγαμήλιο γλέντι με έντονο το Ινδικό παραδοσιακό στοιχείο! Ακολούθησε και μια ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική!

Δείτε πλάνα πριν τη γαμήλια τελετή όπου τηρήθηκαν τα έθιμα της νύφης.

Δείτε πλάνα από τη γαμήλια τελετή!

Διαβάστε και το άρθρο ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Δείτε το χώρο που γίνεται ο γάμος αλά …Bollywood!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ήταν στο γάμο η Χαρά για αυτο δεν περναγαμε τα σχόλια 😜Και στην ονομασία προς τιμή του Κυρ Γιάννη Λαζαριδη παρών ,είχε την κυρία Πρωτοπαππα και τον Δήμαρχο στην εκμπομπη που να τα προλάβει όλα !!Και έχεις και ένα νούμερο που σε αλλ άρθρο έγραφε διαφορα για την Χαρα και τα σχόλια !Και του εξηγούσε η Χαρά όμορφα και ωραία και αυτός τροπάριο !!Ειπα να μπουκάρω στο άρθρο αλλά θα μου τα έκοβε τα σχόλια η Χαρά αλλά τα βγάζει με ανεση πέρα με κομπλεξικους σαν αυτόν !!Το έχω πει και γραψει πολλες φορές ότι μερικοί δεν σέβονται το βήμα που τους δίνει τ μπλογκ αλλά τι να κάνουμε !Θα τους ανεχόμαστε και εμεις και το μπλογκ που τους δίνει βήμα !!Αντε καλούς απογόνους να έχει ο Αλέξανδρος με την Σεμπανια αν το γράφω σωστά !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog