Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τι είπαν για το Γιάννη Λαζαρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Μια σεμνή τελετή, πραγματοποιήθηκε σήμερα η ονοματοδοσία του δημοτικού κολυμβητηρίου. (δείτε φωτογραφικό υλικό Δόθηκε το όνομα του Γιάννη Λαζαρίδη στο δημοτικό κολυμβητήριο)

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Τάσος Γκιολής, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Αθηνά Κόρκα,ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και ΑΑ κ. Τάσος Σακελλαρίου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων κ. Σωτήρης Πέρρας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Θεώνη Μαυρματίδου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Πετρίτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αλκιβιάδης Δρίτσας, κ. Δημήτρης Πρωτνοτάριος, ο κ. Δημήτρης Θυμής, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Χρυσούλα Παππά, κ. Κων/νος Χατζόπουλος, ο Πρόεδρος του ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου κ. Δημήτρης Σακελλάρης, ο προϊστάμενος του Κολυμβητηρίου κ. Παναγιώτης Αργύρης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Καραπανάγος, η Διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου κ. Μαρθα Μυστακίδου, ο εκπρόσωπος της Σχολής Μηχανικού, μέλη και συνεργάτες του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ.

Ο Γιάννης Λαζαρίδης δεν ήταν παρών, δυστυχώς, για λόγους υγείας.

Προς τιμήν του σήμερα πραγματοποιήθηκαν για τρίτη χρονιά οι κολυμβητικοί αγώνες (Λαζαρίδεια) που έχουν θεσμοθετηθεί από την σημερινή διοίκηση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και του Προέδρου κ. Σακελλάρη, με τη συμμετοχή 200 και πλέον αθλητών! Αλλωστε γι΄αυτό επιλέχθηκε η σημερινή ημέρα να ονοματοδοτηθεί το δημοτικό κολυμβητήριο, όπως ανέφερε στο Loutrakiblog.gr o Κ. Σακελλάρης.

Την τελετή ευλόγησαν οι ιερείς του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου π.Ιωάννης Δρίτσας και π. Πέτρος Καγιούλης.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου κ. Γκιώνης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πολυετή προφορά του Γιάννη Λαζαρίδη. «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Λουτρακιώτες, ένας άνθρωπος παράδειγμα προς μίμηση. Τιμούμε ένα ζωντανό θρύλο»

Η ομιλία του κ. Σακελλάρη, Προέδρου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Ακούστε ΠΟΙΟΣ είναι ο Λουτρακιώτης Γιάννης Λαζαρίδης

Εκ μέρους του Γιάννη Λαζαρίδη μίλησε ο πατήρ Ιωάννης Δρίτσας

Η ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσου Γκιολή

Η ομιλία της Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθηνάς Κόρκα

Επιμέλεια, φωτο, βίντεο Χ@ρα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog