Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο στο Επισκοπείο (ΦΩΤΟ)

Ο Ποιμενάρχης μας δεν παρέλειψε να τους προσφέρει αναμνηστικά δώρα

- Advertisement -

Από το Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεως μας ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κορινθία, Χχθες Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, Κλιμάκιο της Ν.Δ. αποτελούμενο από την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ζέττα Μακρή, τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Χρίστο Δήμα, τον Γ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Αθανάσιο Μπούρα, την Γενική Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Ελένη Δουνδουλάκη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κορινθίας κ. Δημήτριο Σουφρίλα και λοιπούς επιτελείς του κυβερνώντος Κόμματος ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών.

Οι υψηλοί επισκέπτες συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, του Διευθυντού του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου Μάνταλου και των Ιερέων των Γραφείων, στο Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεως μας όπου έλαβε χώρα πολυποίκιλη θεματολογικά συζήτηση.

Η θέση της κ. Μακρή, ως Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, «γέννησε» κατά την διάρκεια του διαλόγου αναφορές θρησκευτικού περιεχομένου αλλά και σχέσεων Πολιτείας-Εκκλησίας, η εντοπιότητα του Κορινθίου Υφυπουργού κ. Δήμα τοπικά ζητήματα και η μακροχρόνια σχέση, που συνδέει τον Σεβασμιώτατο με τον κ. Μπούρα από την κοινή παρουσία τους στην Εύβοια ως και την «προϋπηρεσία» της κ. Ελένης Δουνδουλάκη στο Νέο Ψυχικό, γενέτειρα και τόπο διαμονής έως της Ιερατικής διακονίας του Σεβ. Ποιμενάρχου μας, ιδιαίτερες στιγμές.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε θερμά όλους για την ευγενική επίσκεψή τους και ευχήθηκε όπως ο Αναστάς Κύριός μας Ιησούς Χριστός, δια πρεσβειών του Αποστόλου και Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας Παύλου, να τους ενισχύει και να τους δυναμώνει στα ευθυνοφόρα Υπουργικά και Κοινοβουλευτικά καθήκοντα τους.

Ο Ποιμενάρχης μας δεν παρέλειψε να τους προσφέρει αναμνηστικά δώρα, μεταξύ των οποίων και τα βιβλία, Εκδόσεις της Ι. Μητροπόλεως μας: α) “Παύλου «σφραγίς», Η Κορίνθου Εκκλησία στον Χρόνο”, και β) «Σύντομες εισαγωγές στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη οι Δυο προς Κορινθίους Επιστολές του Αποστόλου Παύλου», του μακαριστού Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμίου (Φούντα).

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog