Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το μήνυμα του Σπύρου Καραβά για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Μήνυμα του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν πανελλήνιες εξετάσεις.

- Advertisement -

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,
Εύχομαι ολόψυχα, στην κάθε μία και στον κάθε ένα ξεχωριστά, καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις σας.
Εξετάσεις που αποτελούν σταθμό και κορύφωση των πολυετών προσπαθειών σας για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Παρότι νιώθετε ότι αυτές είναι η σημαντικότερη δοκιμασία σας έως τώρα, στην πορεία της ζωής σας θα κληθείτε να δώσετε πολλές ακόμη μάχες, κερδοφόρες και μη.
Μαζί με εσάς, αγωνιζόμαστε όλοι μας: οι γονείς σας και οι στενοί συγγενείς σας, οι εκπαιδευτικοί και οι φίλοι σας. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε!
Καλή δύναμη και Καλή Επιτυχία σε όλες και όλους !

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλές ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους, να πάνε καλά τα παιδιά, να μπουν στο πανεπιστήμιο, να μορφωθούν, να γίνουν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας μας και να έχουν μια λαμπρή επαγγελματική καριέρα στον τόπο μας, να μην καταντήσουν απομονωμένοι στο εξωτερικό με μηδέν εφόδια πολυτεχνίτες και ερημοσπίτες.

  2. Ευγενική η ευχή του. Άλλοι συνδιασμοί Λουτρακίου-Κορίνθου τις παρακάμπτουν τέτοιες ευχές. Μόνο στις εκλογές μας θυμούνται

  3. 😁😁😁Ρε εσυ 19 37 για το έβδομο αστέρι της Παναθας και το ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού έχεις να μας πεις κατι😁😁Αυτά να μαθαίνουν τα παιδιά στα σχολεία και στα πανεπιστήμια Από μορφωμένους σαν του λόγου σου είμαστε εδώ που ειμαστε!Αντε γεια από το απομονωμένο εξωτερικό και την κατακόκκινη Ουαλλια 😁😁

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog