Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη

- Advertisement -

Μέσω του loutrakiblog.gr ο συμπολίτης μας Νίκος Λόης, ζητά να αποκατασταθούν άμεσα το οδόστρωμα, μετά την κοπή των μεγάλων δέντρων αλλά και τα δύο σπασμένα παγκάκια κοντά στους Καταρράκτες.

Αναλυτικά η επιστολή του. Επισυνάπτονται και οι φωτογραφίες

Καλημέρα σας. Σας προωθώ  φωτογραφίες από τον δρόμο ανάμεσα στην Δημοτική  Βιβλιοθήκη και το Νηπιαγωγείο στο Λουτράκι,  καθώς και στον παραλιακό πεζόδρομο 100 μέτρα πριν προς το ξενοδοχειο ΠΕΥΚΑΚΙ,  ωστα να αποκαταστησετε το οδόστρωμα και τα  δυο παγκακια.

Σας ευχαριστούμε πολύ  εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

Με εκτίμηση 

Λουτράκι  31.5.2024

Ο Αιτών 

Νικος Λόης 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο χώρος πρασίνου εκεί μετά τους καταρράκτες είναι σε βαθιά παρακμή χρόνια τώρα, με σπασμένα παγκάκια και λάμπες, ελλιπή φωτισμό το βράδυ. Δεν έχει γίνει ούτε καν ένα βάψιμο τόσα χρόνια. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχουν φύγει πλακάκια και έχουν πέσει κάτω στη θάλασσα. Υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του πεζόδρομου.. Σε οποιοδήποτε άλλο μέρος, μετά από τόσα χρόνια θα είχαν γίνει ενέργειες αποκατάστασης. Εδώ τίποτα, πρέπει πρώτα να γίνει ατύχημα. Συνιστώ στους υπεύθυνους να πάνε μια βόλτα μέχρι τον Πειραιά (όπου κατεβαίνω τακτικά λόγω υποχρεώσεων και έχω σπίτια εκεί οπότε γνωρίζω την κατάσταση) και να ζητήσουν από τον εκεί δήμαρχο κ. Μώραλη να τους κάνει ένα σεμινάριο για το πως κρατάμε μια πόλη σε άριστη κατάσταση. Να δείτε πλατείες να τρίβετε τα μάτια σας, διότι γίνονται τακτικοί εξωραϊσμοί με πολυμελή συνεργεία και εκτός από καθαριότητα, επιδιορθώνουν τυχόν σπασμένα παγκάκια κλπ. Όλα με μια επίσκεψη, χωρίς να τους καλέσεις καν. Στους δρόμους παντού καθαριστές, καθημερινά. Φωτισμός led παντού. Καθημερινή αποκομιδή απορριμμάτων και ογκωδών, ακόμη και στις πιο ήσυχες συνοικίες. Γιατί στο Λουτράκι μας να μην έχουμε τίποτα από όλα αυτά; Γιατί να πρέπει να γίνονται καταγγελίες δημόσια για να ανταποκριθεί ο δήμος μέχρι και στα πιο βασικά; ΓΙΑΤΙ; Λυπάμαι απίστευτα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog