ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Παραλίγο να πιάσει 40άρια η θερμοκρασία χθες

οι Άγιοι Θεόδωροι μπήκαν στο top5 με τις υψηλότερες θερμοκρασίες στη χώρα

2
219
ζέστη

Ακόμα δεν μπήκε καλά καλά το καλοκαίρι, και τα δύσκολα για το νομό Κορινθίας ξεκίνησαν με τις θερμοκρασίες κατά τόπους να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Ιδιαίτερα, οι Άγιοι Θεόδωροι μπήκαν στο top5 με τις υψηλότερες θερμοκρασίες στη χώρα, αφού η θερμοκρασία δεν βρισκόταν πολύ μακριά από τους 40 βαθμού.

Πιο συγκεκριμένα, η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο αγγίζοντας τους 38,7 βαθμούς Κελσίου βάσει του meteo.gr, μίας από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες με κύριο αντικείμενό τους τον καιρό.

Πού να πιάσουν οι γερές οι ζέστες! Εν αναμονεί λοιπόν………..

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kαλύτερα στα 40άρια του δήμου μας, στη χώρα μας με τις υπέροχες ζεστές θάλασσες, παρά στη μιζέρια, την κατήφεια, την ανέχεια, την κακομοιριά και στα κρύα βορείων θαλασσών ή ωκεανών.

  2. Να ζητήσω από τον γραφικο του μπλογκ να σεβαστεί το βήμα που του δίνει το μπλογκ και να μην χαλαει με άσχετα πράγματα τα άρθρα !Το ότι εσυ δεν με γουσταρεις και λες όλες αυτές τις ασυναρτησίες δεν σου φταίει το μπλογκ και οι σχολιαστές που ενημερώνονται !!Στο είπα με το καλό με το άσχημο με χιούμορ αλλά δεν περνεις χαμπάρι !Δεν θέλω να φέρνω σε δύσκολη θέση την Χαρά να ασχολειτε με εμάς τους δυο !Εχει πολλά πράγματα να ασχοληθεί !!Εγω από την πλευρά μου θα πω ότι δεν θα σου απαντήσω ξανα !Εσυ τώρα αν συνεχίζεις θα τα διαβάζεις μόνο σου αυτά που γράφεις !!Το έργο να προκαλείς και εγώ να απαντάω το έχουμε δει και περνεις το όσκαρ βλακείας !!Το έχω πει επίσης αν αυτο σε ικανοποιεί στο «πρόβλημα «που έχεις να σε βοηθήσουμε !!Γραφε αν την βρίσκεις ετσι ,βίτσια είναι αυτά αλλά απαντήσει δεν θα περνεις !Εχω αλλά θέματα να σχολιάζω εδώ στο μπλογκ και δεν έχω την ώρα να ασχολουμε με προβληματικούς !!Να παρακαλέσω την Χαρά να περάσει το σχόλιο τόσο για εμένα να ξεκαθαρίσω την θέση μου οσο και για τους σχολιαστές και σχολιαστριες που παρεξηγούν αυτά που γράφω και φαινετε να μαλώνω με τον κόσμο να δουν τι τρέχει !Για τον άρρωστο δεν πιστευω να το λάβει υπόψη του !!Ευχαριστω για την δημοσίευση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ