Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ανάβαση-διαμαρτυρία για τις ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια Όρη

Ανάβαση - Διαμαρτυρία στα Γεράνεια. Θα ανέβουμε στη κορυφή Πίντιζα (πάνω από το χωριό Πίσια, Λουτρακίου) όπου η ΤΕΡΝΑ θέλει να εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες μέσα στο ελατοδάσος σε περιοχή Natura.

- Advertisement -

Δεν θα επιτρέψουμε την καταστροφή των Γερανείων για το κέρδος κάποιων εταιρειών.
Κάτω τα χέρια από τα Γεράνεια. Ούτε βήμα πίσω.
Η ανάβαση διαρκεί περίπου 1,5 ώρα και η κατάβαση γύρω στην 1 ώρα και θεωρείται σχετικά εύκολη προς μέτρια διαδρομή σε βαθμό δυσκολίας.
Θα χρειαστείτε παπούτσια (μποτάκια ορειβατικά ή αθλητικά) μια αλλαξιά ρούχα, νερό, καπέλο και σνακ.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση και ανοιχτή συζήτηση από την Επιτροπή Αγώνα στο εντευκτήριο Καλαβρία (πλατεία Πισίων)
Βιβλιοπαρουσίαση – συζήτηση από τον Στέφανο Γανωτή για το βιβλίο του «Ψηλά στα απάτητα βουνά». Ένα βιβλίο – μανιφέστο για την προστασία των βουνών.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6977518026 ή 6972833705

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Για πες μας τι γίνεται στην Αυστρία εσύ που ξέρεις, Αυστριακε από τα Lidl…!!!! Έχει στο Σαλτσμπουργκ προπέλες ή εχουν βιάσει / καψει τα δαση όπως εδώ???? Πες μας ομως και το κατσικοχωρι που βοσκας τα πρόβατα!!!!

    • Οταν υπηρχαν ανεμογεννητριες στο εξωτερικο, εδω καπνιζαν τα φουγαρα. Τοτε λεγαμε εξω υπαρχει προοδος και επρεπε να κανουμε το ιδιο. Τωρα που τις εχουμε φωναζουμε. Αντιδρουν μονο οταν δινει εντολη ο βελοπουλος η τα αριστερα κομματα αλλιως ουτε που θα τους ενοιαζε καθολου.

  1. Η ανεμογενητριες ειναι η καταστροφη του φυσικου πλουτου και των βουνων καθε χρονο στην Αμερικη σκοτωνονται 4.000 χρυαετοι απο τις ανεμογενητριες ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ

  2. Και στην Κόρινθο θα κάμουν βιομηχανικό πάρκο σε απόσταση από την πόλη 1.5 χλμ και ένα εργοστάσιο χημικών λιπασμάτων φτιάχνεται τώρα σε απόσταση από το υδραγωγείο της πόλης της Κορίνθου 160 μέτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog