Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση Γιώργου Γκιώνη με Ολυμπία Οδό

- Advertisement -

Οπως σας ενημέρωσε πριν λίγο το loutrakiblog.gr Γιώργος Γκιώνης: Ελεύθερα τα διόδια για δημότες και εργαζόμενους

AΚολουθεί το Δελτίο Τύπου

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2024, ξεκίνησε ο κύκλος συναντήσεων του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με τους ιθύνοντες των αρμόδιων φορέων για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στον Δήμο μας, με την κατεδάφιση της γέφυρας του Ισθμού ύστερα από τη μεγάλη φωτιά που σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής εξαιτίας της ανατροπής του βυτιοφόρου.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. κ. Παναγιώτη Παπανικόλα και τον  Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε.» κ. Κωνσταντίνο Παπανδρέου το πρωί της Δευτέρας, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.

Σε κλίμα αγαστής συνεργασίας, συμφώνησαν πως το πρόβλημα μετακίνησης που αντιμετωπίζουν οι δημότες οι οποίοι μετακινούνται καθημερινά από το Λουτράκι προς τους Αγίους Θεοδώρους, το Καλαμάκι, τις γύρω περιοχές και αντίστροφα, είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς καλούνται να μετακινηθούν μέσω της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και να επιβαρυνθούν με το κόστος των διοδίων.

Αποφάσισαν από κοινού πως η διέλευση των μόνιμων κατοίκων και των εργαζομένων σε επιχειρήσεις εντός των ορίων του Δήμου θα γίνεται δωρεάν. Αυτή τη στιγμή, εξετάζεται από το νομικό τμήμα της «Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε.» η διαδικασία δωρεάν διεύλεσης και εντός της ημέρας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog