Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: Όλα στον αυτόματο….

- Advertisement -

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της αναλγησίας, της ολιγωρίας και της επίρριψης ευθυνών “στην εξέδρα” εκ μέρους της δημοτικής αρχής του κ. Γιώργου Γκιώνη.

“Φταίει” η Περιφέρεια, “φταίνε” τα υπουργεία που επί 20ετίας σχεδόν η δημοτική αρχή δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της και να προχωρήσει στην υλοποίηση έργων μείζονος σημασίας για τον πολίτη, την ασφάλειά του και την ίδια του τη ζωή.


Ο κ. Γκιώνης στη χθεσινή συνέντευξη τύπου είπε πως από το 2007 “παλεύει” για το δρόμο Σχίνου Αλεποχωρίου. Έχουμε 2024!! Αν αυτή η δήλωση περιποιεί τιμή για το δήμαρχο της πόλης που διοικεί τόσα χρόνια, εμείς σιωπούμε. Αν αυτή η φράση δεν αποδεικνύει το απόλυτο τίποτα των έργων του κ. Γκιώνη, εμείς δεν έχουμε να συμπληρώσουμε ..


Είπε επίσης ο κ. Γκιώνης ότι από το 2019 η γέφυρα της Ισθμίας είναι ανενεργή. Αν περιποιεί τιμή και αυτή η δήλωση εμείς πάλι θα σιωπήσουμε.


Δεν είναι ώρα όμως καταλογισμού ευθυνών. Είναι ώρα εξεύρεσης λύσης σε κλίμα συνεργασίας για το όφελος του κάθε δημότη μας. Αυτό προτείναμε στη δημοτική αρχή και αυτό επιθυμούμε!


Προτείνουμε για την διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής μας μετά το ατύχημα στον Ισθμό:


Aυτή είναι η λύση ανάγκης  για το Καλαμάκι με βάση το  σχεδιάγραμμα από το GOOGLE(πριν τα διόδια έξοδος από την εθνική οδό μέσω παραδρόμου και είσοδος από την οδό παραπλευρως της Εθνικής…)


Αλήθεια αγαπητοί συνδημότες, οι κκ Περρας, Πρωτονοτάριος, Δήμου, Γκεζερλης και Γκιόκας τι έχουν να πουν για το Καλαμάκι και τα Ίσθμια που αποτελούν την εκλογική τους κοινότητα; Τι έχουν κάνει προς όφελος των συμπολιτών μας ;


Η Δύναμη Δημιουργίας παραβρέθηκε χθες στο Καλαμάκι και έγινε αυτήκοοη μάρτυρας της οργής των κατοίκων.


Ευχόμαστε να μην συμβεί κάτι κακο, αλλά πρόεχει η ζωή και η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, λύσεις προτείνουμε στη δημοτική αρχή για το καλό όλων μας, αλλά δυστυχώς πέφτουμε πάλι σε….τοίχο!


Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει πρόσβαση ασθενοφόρου και πυροσβεστικού οχήματος από σύντομη διαδρομή. Αυτό είναι έργο της δημοτικής αρχής Γκιώνη και των “Ισθμιαρχών”του κκ Πέρρα, Πρωτονοτάριου, Δήμου, Γκεζερλή και Γκιόκα.


Ξέχασαν μέσα στον πανικό τους να ενημερώσουν για θέματα πολιτικής προστασίας. Αλήθεια ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Κανάκης που ειναι;
Αργά χθες το απόγευμα διαβάσαμε την ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολείων λόγω καύσωνα oταν το διαδίκτυο βωούσε από ανακοινώσεις δήμων για το θέμα αυτό.


Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για τις κλιματιζομενες αίθουσες του δήμου που διατίθενται για τις ευπαθείς ομάδες. Aναγκαστήκαμε να εκδώσουμε πρώτοι Δελτίο Τύπου ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΑΥΤΌ, και το θυμήθηκαν! ω! του θαύματος!


Η πολιτική προστασία στο δήμο μας κοιμάται ..
Καμμία ανακοίνωση για την επικινδυνότητα εκδήλωσης φωτιάς… Ούτε τα αυτονόητα δεν γίνονται πια..
Ο θεός να βάλει το χέρι του…

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Αρχηγός παράταξης και μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog