Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Aνείπωτη τραγωδία στο Καλαμάκι: Δεν πρόλαβε να πάει το ασθενοφόρο και πέθανε

- Advertisement -

Θλίψη και οδύνη στο Καλαμάκι Κορινθίας. Ο 58χρονος επιχειρηματίας ένιωσε πόνο στο στήθος και ζάλη.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ, αλλά μέχρις ότου διανύσει τη διαδρομή μέχρι Αγίους Θεοδώρους και να ξαναγυρίσει στο Καλαμάκι, λόγω των γνωστών προβλημάτων που ανέκυψαν από το ατύχημα στον Ισθμό με το βυτιοφόρο, ο 58χρονος επιχειρηματίας ξεψύχησε από ανακοπή.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων του Καλαμακίου ζητώντας την διάνοιξη παραπλεύρως της εθνικής οδού για να διευκολυνθεί η μετακίνηση των κατοίκων αλλά και να υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, όπως περιπολικά, πυροσβεστικά και ασθενοφόρα, ενώ έδωσε το παρών στη διαμαρτυρία των πολιτών στα διόδια την προηγούμενη εβδομάδα.

Τραγική ειρωνία, το σπίτι του βρίσκεται ακριβώς στο σημείο παραπλεύρως των διοδίων της Εθνικής Οδού το οποίο αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Νίκου Ταχιάου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα και άδικο! Συλλυπητήρια στην οικογένεια! Η Ολυμπία οδός υποτίθεται ότι έχει πάρει την εντολή να ανοίξει τους παράδρομους για την μερική αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην ΠΕΟ έως την Πέμπτη! Σήμερα 2-3 εργάτες της Ολυμπίας οδού προσπαθούσαν με φτυάρια και αξίνες να ανοίξουν μια μικρή δίοδο πριν τα διόδια Καλαμακίου. Χωρίς την βοήθεια κάποιου χωματουργικού μηχανήματος ή ειδικού εξοπλισμού! Τουναντίον υπήρχε χωματουργικό μηχάνημα, σχετικές σημάνσεις ασφαλείας και αρκετό προσωπικό που εκτελούσαν εργασίες για τον καλλωπισμό του τσιμεντένιου διαζώματος στο ύψος των διοδίων(φυτεύσεις φυτών, αποψίλωση χόρτων κλπ)!! Που είναι το κράτος? Ποιός αξιολογεί την προτεραιότητα των εργασιών? Ποιός ελέγχει τις εργασίες? Ποιός επιβάλλει κυρώσεις όταν αυτό απαιτείται? Ρητορικά τα ερωτήματα!
    Εδώ και περίπου 15 ημέρες οι κάτοικοι του Καλαμακίου και οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια της περιοχής υποβάλλονται σε καθημερινή δοκιμασία μέσω των Αγίων Θεοδώρων χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός υπεύθυνου!
    Την γέφυρα όμως ήξεραν να την γκρεμίσουν σε μια νυχτα!!
    Ντροπή! Τίποτε άλλο δεν μπορώ να πω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog