Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024: μια ξεχωριστή ημέρα για το Λύκειο Λουτρακίου (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βέλου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον 8ο Παγκορινθιακό Μαθητικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας. 131 μαθητές από 24 Σχολεία έλαβαν μέρος! Πόσο όμορφο και συγκινητικό είναι να διαβάζεις και να ακούς την κατάθεση ψυχής των εφήβων!


Το Σχολείο μας συμμετείχε με τέσσερα ποιήματα και δύο διηγήματα. Δύο απ’ αυτά διακρίθηκαν:
3ο Βραβείο Διηγήματος Λυκείου στην μαθητριά μας της Γ’ Λυκείου Άννα Αργυρώ Αλεξοπούλου για το διήγημα με τίτλο: Χρωματιστά χαρτάκια!


3ο Βραβείο Ποιημάτων Λυκείου στον μαθητή μας της Β’ Λυκείου Μιχαήλ Άγγελο Καψάλη για το ποίημα με τίτλο: Η σκακιέρα της ζωής!


Θερμά συγχαρητήρια στις φιλολόγους του Γενικού Λυκείου Βέλου κ. Λούτα Αικατερίνη (Διευθύντρια), κ. Γαμβρούλη Παναγιώτα και κ. Κώτσια Ευαγγελία για τη διοργάνωση του Διαγωνισμού και στα μέλη των κριτικών επιτροπών για τον χρόνο που διέθεσαν ώστε να μελετήσουν με προσοχή και να αξιολογήσουν κάθε συμμετοχή! Θερμά συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της πολύ όμορφης τελετής βράβευσης!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές του Σχολείου μας κ. Ράπανο Σωτήριο, κ. Δόσχορη Θεοφανή, κ. Σακελλαρίου Μαρία, κ. Χουλιαρά Άννα, κ. Μπάρτζη Ευάγγελο και κ. Τυρλή Αγγελική που ως Ομάδα Δράσης ανέλαβαν να ενημερώσουν και να υποστηρίξουν τους μαθητές μας για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog