Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Πέντε προσβάσιμες παραλίες για ΑΜΕΑ στον Δήμο Λουτρακίου

οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν το ειδικό τηλεχειριστήριο, ύστερα από αίτηση που θα υποβάλλουν στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

- Advertisement -

Πέντε (5) ειδικοί μηχανισμοί αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα τοποθετούνται στις παραλίες Νεράιδα Λουτρακίου, Κρυφή Παραλίας Ισθμίων, παραλία Αγίων Θεοδώρων, Λίμνη Βουλιαγμένης και Σχίνου.

Πρόκειται για τον μηχανισμό Seatrac, μια μη μόνιμη, ενεργειακά αυτόνομη εγκατάσταση που δίνει τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα να απολαύσουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στην θάλασσα.

Οι τέσσερις μηχανισμοί έχουν εγκατασταθεί ήδη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τοποθετηθεί ο μηχανισμός στην παραλία Αγίων Θεοδώρων.

Η χρήση της εγκατάστασης είναι, όπως κάθε χρόνο, 𝝙𝝮𝝦𝝚𝝖𝝢.

Προς ενημέρωση των χρηστών του ειδικού μηχανισμού, σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε να παραλάβετε το ειδικό τηλεχειριστήριο λειτουργίας από τα καταστήματα που βρίσκονται πλησίον αυτών και συγκεκριμένα:

Παραλία Νεράιδα Λουτρακίου
Παραλία Αγίων Θεοδώρων
Κρυφή Παραλία Ισθμίας
Λίμνη Βουλιαγμένης
Παραλία Σχίνου

Να σημειωθεί πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν το ειδικό τηλεχειριστήριο, ύστερα από αίτηση που θα υποβάλλουν στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανέβασα ένα σχόλιο για τα πάρκινγκ ΑΜΕΑ.το ανεβάσες κ εσύ Μιχάλη με την σειρά σου για λίγο,κ το ξανακατεβασες.🤐γιατι άραγε;;;;🤐

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog