Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας

Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου, ενώ ομόφωνα αποφασίστηκε εάν χρειαστεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα

- Advertisement -

Συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, πριν λίγη ώρα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σικυωνίων, ενόψει της προαναγγελθείσας κακοκαιρίας που η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για την περιοχή μας.

Στη συνεδρίαση όπου το παρόν έδωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Μυττάς, εξετάστηκαν όλα τα έως τώρα δεδομένα, από τις προβλέψεις των μετεωρολόγων έως τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και έγινε με ενδελεχής αξιολόγηση και εκτίμηση της κατάστασης.

Ο Δήμος Σικυωνίων και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Πυροσβεστικό Σώμα, Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα) παραμένουν σε επιφυλακή ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου, ενώ ομόφωνα αποφασίστηκε εάν χρειαστεί να ληφθούν επιπλέον μέτρα, που θα αφορούν σε κυκλοφοριακές και άλλες ρυθμίσεις για την ασφάλεια των δημοτών και την προστασία πρώτα της ανθρώπινης ζωής και μετά κάθε δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog