Απάντηση Π.Πέτρου στις δηλώσεις του δημάρχου για τα σκουπίδια

- Advertisement -

Δηλώσεις παραχώρησε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Δηλώσεις Γιώργου Γκιώνη στην ΕΡΤ για τα σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάντηση σε όσα ανέφερε ο δήμαρχος ήρθε από το δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Πέτρου

«Στο λίγο που πρόλαβα τη συνέντευξη του Δημάρχου δεν μπορώ να μη σχολιάσω


1ο Για την κατάσταση στη συγκεκριμένη χωματερή φταίνε οι κάποιοι ασυνειδητοι που σπάνε τις αλυσίδες, τις πόρτες, τις μπάρες ενώ στον ΣΚΑΙ είχε παραδεχθεί οτι ο ΧΑΔΑ είναι δημιούργημα του Δήμου. Δηλαδή δίπλα από το Συνεδριακό ή μέσα από το Συνεδριακό πέρναγαν τα φορτηγά των ασυνειδητων και αδειαζαν φορτία με απορριμάτα!!!


2ο Παραπονιέται πάλι για την έλλειψη προσωπικού στην καθαριότητα ενώ δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια όταν του δόθηκε η δυνατότητα. Με την προκήρυξη 3Κ/2018 είχε τη δυνατότητα να προσλάβει προσωπικό για ανταποδοτικές υπηρεσίες. ΔΕΝ ΤΟ ΈΚΑΝΕ.Στην περίοδο του covid-19 του δόθηκε πάλι η δυνατότητα να προσλάβει προσωπικό με 2μηνες συμβάσεις στην αρχή, οι οποίες στη συνέχεια ανανεωνονταν καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΊΠΟΤΑ.Μάλιστα οι συγκεκριμένοι προσληφθεντες έχουν σοβαρές πιθανότητες να δικαιωθούν και να μείνουν μόνιμα.


3ο Όταν δόθηκε η δυνατότητα για επανασυσταση της Δημοτικής Αστυνομίας ο κ. Γκιωνης ήθελε του υπαλλήλους να τους κάνει υπαλλήλους γραφείου και όχι να βγαίνουν έξω. Μετά από επιμονή εμου και της Μ. Πρωτοπαππα προχωρήσαμε τελικά στη σύσταση της Δημ. Αστυνομίας, Τώρα παραπονιέται για τα 2 άτομα της Δημ. Αστυνομίας. Το ότι το Μάρτιο του 2024 βγήκε προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού στη Δημ. Αστυνομία δεν το λέει. Άρα ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΤΊΠΟΤΕ.


4ο. Το παλιό γήπεδο στα ΊΣΘΜΙΑ ήθελε να το κάνει εργοτάξιο της εταιρείας, που φτιάχνει το δίκτυο του Βιολογικού. Ποίοι αντέδρασαν τότε? Η Πρωτοπαππα και η Δύναμη Δημιουργίας μαζί με τους κατοίκους των Ισθμιων. Δεν υπήρχε άλλος χώρος για το εργοτάξιο τότε. Μετά βρέθηκε!!!


5ο Αύξηση Δημ. Τελών πάνω από 300%!!!! στους Αγίους Θεοδώρους. Θα μου πείτε και τι έγινε? Ψηφίστηκε απο τους μισούς στους Αγίους. Κατά τα άλλα δεν έκανε αυξήσεις στα τέλη!!
Αυτά για όσα πρόλαβα να δω….


ΥΓ1 Α ρε μπαγάσα ΠΙΝΟΚΙΟ τι κληρονομιά έχεις αφήσει!!!
ΥΓ2 Η άλλη άποψη σε αυτήν την ΕΡΤ δεν έχει θέση. Αντικειμενικοτητα στα καλύτερα της.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥ – ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα