Παρασκευή, 13 Ιουνίου, 2025

Το Λουτράκι μετατρέπεται για 13 ημέρες σε διεθνές επίκεντρο τέχνης και πολιτισμού

13 έως τις 25 Ιουνίου

- Advertisement -

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη επιστροφή του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λουτρακίου «Γέφυρες», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 25 Ιουνίου, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και φιλοδοξεί να μετατρέψει το Λουτράκι σε σημείο συνάντησης κινηματογραφικών δημιουργών από όλο τον κόσμο. Ψυχή της διοργάνωσης είναι η Πέτρα Τερζή, με πολυετή εμπειρία στη στήριξη της τέχνης του σινεμά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, ταινίες τεκμηρίωσης (documentaries), animation, ταινίες για παιδιά και προβολές έργων από γυναίκες δημιουργούς που είναι ενεργά μέλη του διεθνούς οργανισμού Women in Film and Television. Επίσης, θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες προηγούμενων ετών, με έμφαση σε πολυθεματικές και κοινωνικά ευαίσθητες θεματολογίες.

Οι προβολές θα γίνουν σε αίθουσες κινηματογράφου στο Λουτράκι, με μη ελληνόφωνες ταινίες να προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους. Παράλληλα, θα υλοποιηθούν πολιτιστικές δράσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια, ενισχύοντας τη σχέση του κοινού με τον κινηματογράφο.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog