Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

Αποφασίστηκε η αναδιάταξη και μεταφορά του μπλόκου από τον Κόμβο Κιάτου στην Επαρχιακή Οδό Κιάτου – Στυμφαλίας λόγω των ημερών

- Advertisement -

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Κορινθίας ενημερώνει ότι για λόγους ασφάλειας και εύρυθμης διαχείρισης της κυκλοφορίας, αποφασίστηκε η αναδιάταξη και μεταφορά του μπλόκου από τον Κόμβο Κιάτου στην Επαρχιακή Οδός Κιάτου – Στυμφαλίας στη θέση «Αρκούδα» σε απόσταση 1 χλμ.από την Ολυμπία Οδό. Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την προστασία των διερχόμενων πολιτών και τη συνολική ασφάλεια της περιοχής.

Η μετακίνηση αυτή δεν συνιστά υποχώρηση αλλά υπεύθυνη προσαρμογή των κινητοποιήσεων στις συνθήκες, διασφαλίζοντας τη συνέχεια και τη δυναμική του αγώνα με τρόπο οργανωμένο και ασφαλή. Ο αγώνας των αγροτών της Κορινθίας συνεχίζεται με σχέδιο, συντονισμό και σεβασμό στην κοινωνία.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog