Ξεκινά το Easter Volleyball Cup 2026 στο Sportcamp

- Advertisement -

Το Loutraki Easter Volleyball Cup 2026 – by G. Klaroudas ξεκινά και το SPORTCAMP ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για ακόμη μία χρονιά μια διοργάνωση που έχει καθιερωθεί ως ένα αγαπημένο πασχαλινό ραντεβού για το βόλεϊ.

Από τις 14 έως τις 16 Απριλίου, οι εγκαταστάσεις μας γεμίζουν με ενέργεια, πάθος για το άθλημα και δυνατές αγωνιστικές στιγμές, σε ένα τριήμερο γεμάτο βόλεϊ. 🔥

Ανυπομονούμε για άλλη μία ξεχωριστή χρονιά γεμάτη όμορφες στιγμές μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Σας περιμένουμε στα γήπεδα

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το βολευ ειναι ωραιο αθλημα, αλλα απο αυτα που μαθαινει κανεις αργοτερα στη ζωη του. Κακα τα ψεμματα, το πιο λαοφιλες ειναι το ποδοσφαιρο. Η κανεις θα το αγαπησει η θα το μισησει. Δεν υπαρχει καποιος που του κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη. Κυριως απο μικρος το μαθαινει καποιος και τοτε αποκταει αγαπη για την ομαδα του. Μου ελεγαν για καποιον που εγω δεν τον ξερω και απο πολυ μικρος αγαπησε τον ολυμπιακο γιατι ηταν κλινηρης και υπηρχε εκει μια μικρη ασπρομαυρη τηλεοραση να μενει απασχολημενος, ορθανοιχτα τα παραθυρα για φρεσκο αερα, οποτε κουκουλωμενος στο σανατοριο κατω απο τις κουβερτες ειδε τους τοτε ασσους του ολυμπιακου και ετσι αποφασισε να ακολουθησει αυτην την ομαδα και την αγαπησε. Το πιο δημοφιλες οπαδικο σπορ αναμφιβολως.

  2. Να συμπληρώσω κάτι στην αναφορά που κάνει ο κύριος-κυρία 1401!!Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους φιλάθλους των ομάδων πως αποφασίζουν τι ομάδα ποδοσφαίρου θα ακολουθήσουν αλλά από προσωπική εμπειρία αν είναι σωστός ο όρος Ολυμπιακός γενιεσε δεν γινεσε !Το ίδιο λένε οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού!!Ισως ακούγεται λιγάκι υπερβολή αυτό ,για τοΟλυμπιακος από κούνια που λένε οι μάγκες,αλλά για να υσχιει το παράδειγμα που λέει ο κύριος-κυρία 1401 για το «σανατόριο «δεν νομίζω!!Αφου μπήκατε στον κόπο να μας πείτε για το πως αποφασίζουν τι ομάδα θα γίνει ο καθένας στο δημοφιλές σπορ δεν μας λέτε και τι ομάδα παρακολουθήσατε εσείς μικρός και γίνατε στην πορεία!Οχι για εμένα για κάποιον φίλο μου που διάβασε το σχόλιο σας και μου το είπε αλλά το είχα δει και εγώ!!Υγεια σε όλο τον κόσμο και μακριά απο νοσοκομεία και σανατόρια και ψυχιατρικά ιδρύματα!!

  3. Σωστά τα λέει ο μεγάλος. Άρα κι αυτός που σκότωσε τον Λυγγερίδη γεννήθηκε ολυμπιακός, δεν έγινε. Ολυμπιακός από κούνια, άρα εγκληματίας από κούνια! Άλλος ολυμπιακός δεν τελείωσε το σχολείο, άρα αγράμματος από κούνια. Κι άλλος έφυγε έξω, άρα μετανάστης από κούνια. Άλλους το ξηρό κλίμα δεν τους αποθεράπευσε μάλλον.

  4. Με ψυχοπαθείς από κούνια δεν ασχολούμαι!Τι εισε εσύ από κούνια το ξέρουμε !Κοιτα να γίνεις άνθρωπος πρώτα από και άσε τις κούνιες και ηρέμησε λιγάκι μεγάλος άνθρωπος μην πάθεις τίποτα!Να περάσει παρακαλώ Χαρά και τοξικά σχόλια και σχολιαστές σαν αυτόν πρέπει να τα ακούνε και όχι μόνο να λένε και να βγάζουν το μίσος που τους διακατέχει!!Καλημερα σε όλους ΥΓ να μου πει ένας σοβαρός αναγνώστης του μπλογκ τι θέλει να πει ο 2231 που γράφει δεν ξέρω και εγώ για να μας πει τι???

  5. Ευχαριστώ την Χαρά για την δημοσίευση του σχολίου μου,και να ζητήσω συγνώμη και από εσένα και τους αναγνώστες του μπλογκ που αναγκάστηκα βλέπουν σχόλια μου στο ύφος αυτό!!Οσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος χαρακτήρας και φυσικά δεν βγάζω τα εσώψυχά μου σαν τον συγκεκριμένο «άνθρωπο «!Εκτος από το προσωπικό μένος προς εμένα γίνετε κουραστικός και εκνευριστικός γράφοντας για αγράμματους μετανάστες για τους δολοφόνους ολυμπιακούς κλπ !!Μας τα έχεις γράψει εκατοντάδες φορές μην τα ξαναγράφεις !!Αυτος με το να τα γράφει όλα αυτά εάν δεν έχει προβλήματα υγείας θέλει κλείσιμο σε ίδρυμα !!Οσο αφορά τον άτυχο Λιγγεριδη του έχω εξήγηση ότι όλοι αυτοί οι στεγνοί δολοφόνοι και κακοποιοί δεν έχουν ομάδα αλλά μπαίνουν σε όλες τις ομάδες για να κάνουν αυτά που κάνουν και το βλέπουμε και σε όλες τις ομάδες !Αυτον που σκότωσε τον Λιγγεριδη αν τον ρωτήσεις να σου πει ένα παίχτη του Ολυμπιακού στο βόλεϊ δεν θα ξέρει !Καλημερα σε ολους και να με συνχωρειτε

  6. Πήγαινε αγοράκι μου στην παραλία στο Penarth να τσαλαβουτήξεις και να παίξεις με τα κουβαδάκια και τα άλλα καλά παιδάκια και άσε τους ώριμους ανθρώπους να κάνουν ώριμες συζητήσεις. Άντε μπράβο και να’σαι φρόνιμος. Όχι πολύ μέσα στο νερό, όχι πολλά παγωτά γιατί παχαίνουν και όχι πολύ αλάτι στα chips γιατί το πιεσόμετρο θα εκτιναχτεί!

  7. Η Χαρά μου έκοψε 2 σχόλια που σου απάντησα!Δε πειράζει και δεν μου πέφτει λόγος!Μονο θα πω κρίμα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα