Μετά την τροποποίηση του προγράμματος, λόγω του πένθους για την απώλεια του Νίκου Ταγαρά, η αυλαία των φετινών μουσικών καλοκαιρινών βραδιών ανοίγει σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός κύκλου εκδηλώσεων που έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός για την τοπική κοινωνία.
Μέσα από τη μουσική, το τραγούδι και τη συνάντηση των ανθρώπων, οι εκδηλώσεις φιλοδοξούν να προσφέρουν στιγμές ψυχαγωγίας, χαράς και δημιουργικής συνύπαρξης στις γειτονιές και τις κοινότητες του Δήμου Κορινθίων.
Ξεχωριστή παραμένει η συμβολή των Χορωδιών των ΚΑΠΗ, οι οποίες, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μάκη Ψαραδέλλη, συνεχίζουν να αποτελούν σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, χαρίζοντας στο κοινό μοναδικές μουσικές εμπειρίες.
Η Αντιδήμαρχος Προσχολικής Αγωγής και Μέριμνας Τρίτης Ηλικίας Τέτα Μπονάτσου, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους δημότες να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις, συμμετέχοντας στις ξεχωριστές αυτές καλοκαιρινές συναντήσεις πολιτισμού και διασκέδασης.
𝝖𝝼𝝰𝝺𝞄𝞃𝝸𝝹ά 𝞃𝝾 𝝿𝞀ό𝝲𝞀𝝰𝝻𝝻𝝰:
4 Ιουνίου 2026 | Πλατεία Σολομού
Με τους Λάκη Τζορντανέλλι, Νίκο Καλλίνη και το μουσικό σχήμα «ΗΧΟΡΡΟΗ».
8 Ιουνίου 2026 | Θέατρο Κλένιας
Με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.
10 Ιουνίου 2026 | Πλατεία Περιγιαλίου
Με τη Σοφία Βόσσου και το μουσικό σχήμα «ΗΧΟΡΡΟΗ».
15 Ιουνίου 2026 | Λουτρά Ωραίας Ελένης
Με τους Λάκη Τζορντανέλλι και Γιώργο Πολυχρονιάδη.
17 Ιουνίου 2026 | Πλατεία Σταύρου Ηλιόπουλου, Κόρινθος
Με τον Βασίλη Καζούλη.
22 Ιουνίου 2026 | Πλατεία Αρχαίας Κορίνθου
Με τη Βιολέτα Ίκαρη.
Ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων: 21:00
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
Το φετινό πρόγραμμα αναμένεται να χαρίσει μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες μουσική, νοσταλγία και αισιοδοξία, επιβεβαιώνοντας ότι τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων παραμένουν ένας ζωντανός πυρήνας πολιτισμού, κοινωνικής συμμετοχής και ενεργού παρουσίας στην τοπική κοινωνία.

