Η «ντροπή» της ανάπλασης στο Λουτράκι: Γλάστρα αντί για επισκευή μπροστά στο Beau Rivage

το οποίο αποτελεί το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Η «ντροπή» της ανάπλασης στο Λουτράκι: Γλάστρα αντί για επισκευή μπροστά στο Beau Rivage Μια εικόνα που προκαλεί απορίες και έντονο προβληματισμό καταγράφεται στην αναπλασμένη παραλία του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, μετά τη φθορά του καπακιού φρεατίου, δεν προχώρησε η αντικατάστασή του, αλλά τοποθετήθηκε πάνω από αυτό μια διακοσμητική γλάστρα.

Το περιστατικό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς σημειώνεται μπροστά από το ιστορικό κτίριο του Beau Rivage, το οποίο αποτελεί το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και στεγάζει, μεταξύ άλλων, το γραφείο της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Θεώνης Μαυροματιδου.

Η εικόνα μιας πρόχειρης λύσης σε ένα τόσο εμβληματικό σημείο της πόλης έρχεται να τροφοδοτήσει εκ νέου τη συζήτηση για την ποιότητα της ανάπλασης, τη συντήρηση των δημοτικών υποδομών και τον σεβασμό προς το ιστορικότερο ίσως κτίριο του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα