Υπό έλεγχο τέθηκε και στη συνέχεια κατασβέστηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Αμόνι Κορινθίας, παρά τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν τέσσερα εναέρια μέσα, ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, εθελοντές από την Κορινθία, η Πολιτική Προστασία του Δήμου, καθώς και εθελοντικές ομάδες από γειτονικούς νομούς, συμβάλλοντας καθοριστικά στην άμεση αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Ανδρέας Πούλος μιλώντας στο Loutrakiblog, ευχαρίστησε τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, κ. Λέρη, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση, επισημαίνοντας ότι η άμεση κινητοποίηση και η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων δυνάμεων απέτρεψαν τα χειρότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα σε κατοικία. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.







Κοιτα που τα βραχυκυλωματα στις κατοικιες συμβαινουν οταν φυσα και τρομερος αερας παραλληλα…