Σάββατο, 8 Νοεμβρίου, 2025

Πάτρα: Συνελήφθη 40χρονος καθηγητής εργοθεραπευτής εδειξε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του σε μαθήτρια!

Η ανήλικη αποκάλυψε το περιστατικό στους γονείς της

- Advertisement -

Στην Πάτρα συνελήφθη 40χρονος καθηγητής εργοθεραπευτής, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να έδειξε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του σε 15χρονη μαθήτρια μέσα στην τάξη.

Η ανήλικη αποκάλυψε το περιστατικό στους γονείς της, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές. Ο 40χρονος εντοπίστηκε και προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ στο κινητό του βρέθηκαν φωτογραφίες με γυμνά παιδιά.

Σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία μεταφέρθηκαν για εργαστηριακή ανάλυση. Ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψή του και σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

- Advertisement -
ΠΗΓΗnpress

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog