Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ του L.T.O.. 4 υποψήφιοι δήμαρχοι παραβρέθηκαν και χειροκροτήθηκαν

- Advertisement -

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα πολυχώρων του Loutraki Thermal Spa, στο Λουτράκι, όπου πραγματοποιήθηκε η 8η ετήσια τακτική συνέλευση του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου (L.T.O.).

H εκδήλωση έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, όπου έγινε απολογισμός των δράσεων και πεπραγμένων αλλά και ο οικονομικός απολογισμός από τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Σπύρο Καραβούλη.

Τον προϋπολογισμό ανέλυσε ο ταμίας του Οργανισμού κ. Βλάσσης Δημήτρης, ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν και οι εκπρόσωποι των φορέων ,μέλη του ΔΣ κ. Σοφία Φιλιππίδου και κ. Γιάννης Κόντης.

Στη συνέλευση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων, των επιχειρήσεων και απλά μέλη του L.T.O

Επίσης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού 4 υποψήφιοι δήμαρχοι. Συγκεκριμένα οι :

κ.Βασιλείου Δημήτρης

κ.Γκιώνης Γιώργος

κ.Ζερβός Κωστής

κ.Ηλιακόπουλος Παναγιώτης

Ελαβαν το λόγο και εξέφρασαν την άποψή τους για τον οργανισμό και τον τουρισμό γενικότερα, στα πλαίσια ενός δημόσιου διάλογου με τους συμπολίτες μας που απαρτίζουν το συγκεκριμένο συλλογικό φορέα.

Εγινε μια πολιτισμένη και δημοκρατική συζήτηση και όλοι οι υποψήφιοι καταχειροκροτήθηκαν από το ακροατήριο.

Ο εκπρόσωπος του Καζίνο στον Οργανισμό κ. Βραχάτης Γιάννης, ρώτησε όλους τους υποψηφίους τη θέση τους για τη μετατροπή της Κοινοπραξίας σε ΑΕ και στη συνέχεια οι υποψήφιοι κατέθεσαν την άποψή τους.

Στη συνέχεια ο LTO παρέθεσε γεύμα (προσφορά του YPANEMA) στην πισίνα του Υδροθεραπευτηρίου με μουσική, όπου πιο χαλαρά όλοι συζήτησαν μεταξύ τους, σε πνεύμα ομόνοιας και συννενόησης.

(Θα ακολουθήσουν τα σχετικά Video)

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

 

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog