Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Σωτηρία Κορδαλή: Καταδικάζω τη συμπεριφορά της κ. Πρωτοπαππά και των συνεργατών της

- Advertisement -

Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ τόσο τους ανθρώπους που υπηρέτησα τα τελευταία πέντε χρόνια όσο και τους συνεργάτες μου.
Καταδικάζω τη συμπεριφορά της κ. Πρωτοπαππά κ των συνεργατών της κατά την επίσκεψη τους στο χώρο του ΚΑΠΗ των Αγίων Θεοδωρων στις 22/5.

Η υποψήφια δήμαρχος και οι συνεργάτες της θεώρησαν σωστό να μέμψουν ανθρώπους που έχουν επιδείξει ήθος κ αξιοπρέπεια .

Τους κατηγόρησαν υποστηρίζοντας πως λειτουργούν ψηφοθηρικά ,επειδή τόλμησαν να απαντήσουν κ να υπερασπιστούν το έργο κ τη δράση του ΚΑΠΗ ,που αμφισβητήθηκε κ υπονομεύτηκε καθ´ολη τη διάρκεια της ομιλίας.

Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί έδωσαν φρούδες υποσχέσεις κ αμφισβήτησαν την οικονομική διαχείρηση του ΔοΚοΠΑΠ ,ενώ κατέχουν ακόμα κ σήμερα ενεργές θέσεις στο διοικητικό του συμβούλιο .

Ουδέποτε οι ίδιοι δεν είχαν στο παρελθόν προτείνει αλλαγές στον τρόπο διοικησης κ διαχείρισης των οικονομικών.

Λυπάμαι πολύ που στο βωμό της εξουσίας θίγονται άνθρωποι που εργάζονται εθελοντικά κ ανιδιοτελώς προσφέροντας υπηρεσίες στην Τρίτη ηλικία .

Η αφοσίωση τους 365 μέρες το χρόνο είναι πασιφανης κ δεν εχει αμφισβητηθεί από κανέναν.

Με εκτίμηση
Σωτηρία Κορδαλη
Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΔοΚοΠΑΠ ‘’Μεριμνα’’

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επικαλούνται και τον Θεσμο της Δημοκρατίας ποιοι;;;οι Δημαγωγοί και οι συκοφάντες.Για να λειτουργήσει η Δημοκρατία που επικαλέστηκε ο Κύριος Πέτρου χρεειαζεται αντίλογο διάλογο και διαφορετικές απόψεις. .Αλλιώς δεν είναι Δημοκρατία. Οι Δημαγωγοί υποψήφιοι της κας Πρωτοπαπα μονο ότι θα σκίσουν τα μνημονια δεν ειπαν.Κατόπιν ξεκίνησαν και τις συκοφαντίες.Αυτοί θέλουν ψήφο στο όνομα της Δημοκρατίας. Ok happy end

  2. ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΔΑΛΗ Η ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ η Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ??? ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ? Ε ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ !!!! ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΩΡΑ??ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ η ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ?? ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ?? ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ??? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ

  3. Εγω δεν μπορω να καταλαβω το εξης Η κυρια βλασταρη και η κυρια πρωτοππαπα με ορισμενουσ υποψηφιους της μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν ολοι φιλοι!! ηταν μια καλη παρεα που ολα πηγαιναν ρολοι!! τωρα τι αλλαξε?? ΑΚΟΥΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!! ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ??? ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!! ΛΑΘΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ!!! ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ!!!

  4. ΚΥΡΙΑ ΚΟΡΔΑΛΗ οπως κρινετε την κυρια πρωτοππαπα ετσι πρεπει να κρινετε και την κυρια βλασταρη!! ανεπιτρεπτη συμπεριφορα!!!! Κυρια κορδαλη επειδη βιαστηκατε να βγαλετε συμπερασματα γνωριζετε και αν ναι τι κανατε τοτε οτι κατι αναλογο εγινε και με τον κυριο λογοθετη αλλα με αλλο τροπο??? Ποια ειναι η κυρια βλασταρη τελικα που αρνιοταν να δωσει την αιθουσα στον κυριο λογοθετη??? Γνωριζετε κυρια κορδαλη που ανηκει τελικα αυτη η αιθουσα????? Ανηκει στους δημοτες και ΟΧΙ σε κλικες που εχουν γινει εκει μεσα!!!Οι δημοτες πληρωνουν κυρια Κορδαλη!!!! Να απαντησετε σας παρακαλω!!!

  5. γιατι δεν καταδικαζατε πεντε χρονια τωρα την συμπεριφορα και την πολιτικη τησ κυριας πρωτοππαπα κυρια σωτηρια κορδαλη?? η πολιτικη της ηταν αλλη στα πεντε χρονια που κυβερνουσατε μαζι και τωρα αλλαξε??? δεν σασ ακουσα μια φορα να ερθετε σε αντιπαραθεση μαζι της στα δημοτικα συμβουλια !!!! σε ολα ΝΑΙ κυρια σωτηρια!!! Βρε νομιζετε τρωμε κουτοχορτο???

  6. Το Μαράκι νόμιζε πως θα έκανε περίπατο στους Αγίους με τα πρωτοπαλίκαρα της Πέτρου Νικολάου αλλά τα βρισκει μπαστούνια και εχει νευρακισΠεραστικά Μαράκι περαστικά η τρίτη θέση είναι κοντα

  7. Σωστος ο Αντώνης Ευδαιμων!Έτσι ακριβως είναι τάζει παραμύθι και ταΐζει κουτόχορτο τους Δημότες η Μαρία!Έλεος!Αλλά 3 δυιλιστηρια πρέπει να φτιαχτούν για να χωρέσουν τα παραμύθια της Μαρίας για δουλειά!Έλεος!

    • Όλοι οι υποψήφιοι της Μαρίας συριζα είναι.Για αυτό την στηρίζουν αθιγγανοι. Αν μείνουν και μόνιμα οι μετανάστες στους Αγιους πραγμα πολυ πιθανον και αποκτήσουν και πολιτικά δικαιώματα την έχεις σίγουρα την νίκη Μαρια την επόμενη τετραετία…Κάνε λίγο υπομονή 4 χρονάκια είναι θα περάσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog